Les papiravisa på nettavisa – mars 2024

GODT LOKALT KULTURSTOFF: Ei rykende fersk avis ligger i avishyllene og kan leses her på nettavisa. Faksimile.

Ei rykende fersk avis ligger i avishyllene over hele Re og omegn, og papiravisa kan leses her på nettavisa. Dette er ei skikkelig kulturavis, veldig kortreist kultur som sådan. Og litt overraskende?

Les papiravisa på nettavisa, ReAvisa mars 2024 – gratis!

Her finner du avisa – sjekk hentesteder i Re og omegn.

For i denne avisa får du vite mer om Re sitt splitter nye mannskor «Gregershølet og omegn sangensemble», det er et mektig musikalsk nytt innslag i det lokale kulturlivet.

Interessen for å synge i mannskor var overraskende stor, forteller initiativtakerne som fikk ideen til et mannskor på et utdrikningslag. Og resultatet blir overraskende bra?

Gratis å lese – på papir og nett

Vi har tatt en skikkelig trivelig prat med Are Fevang, Spellemann-belønt musiker og Ramnes-lærer, og du kan lese om band, bøker og annen lokal kultur.

Pluss mye, mye mer – det er bare å plukke med seg avisa i avishyller i Re og omegn, eller du kan lese papiravisa på nettavisa.

Alt er gratis, men vil du bidra til spleiselaget bak denne lille lokalavisa di?

Vi har vipps 54 02 82 / konto 1506.09.87979 – merk med «gave».

Les papiravisa på nettavisa, ReAvisa mars 2024 – gratis!

MUSIKER OG LÆRER: Are Fevang vokste opp i Vivestad og ville egentlig bare lære seg én sang, og det var på orgel: Waltzing Mathilda, i Terje Tysland-versjon. Heldigvis stoppa det ikke der, sjøl om det fort kunne gjort det. Allerede som 27-åring mottok han en Spellemann-pris, og nå legger han ut på nye musikalske eventyr. Les mer i papiravisa. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

STOR INTERESSE: Rikka Marie Rivrud forteller om prosjektet på kick-off for Revetalhagen på Kulturhuset Elverhøy, med hundre interesserte til stede. Les mer om prosjektet, parseller og årsplan i papiravisa. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Her finner du planen for 2024 – alle utgivelsesdatoer.

Her finner du ReAvisa på papir – sjekk hentesteder:

I ReAvisa får du godt lokalt lesestoff og nyttige annonser fra det lokale næringslivet.

Henge med? Annonse@ReAvisa.no. Tips til gode saker? Tips@ReAvisa.no.

LIKER DU LOKALAVISA – VIL DU STØTTE JOBBEN SOM GJØRES?
REAVISA-VIPPSEN ER 54 02 82.

Her er papiravis-arkivet.

,