Dans og leik på Sverretun: – Det går så det suser

LEIKARRING ER GØY! Det synes barna på Tunsberg Leikarrings barneleik på Sverretun på Linnestad. Foto Håkon Westby, ReAvisa.

Hver tirsdag kveld er det fart på gulvet på Sverretun, med leikkurs for barn.

Leikarringen feirer 75 år: Mer aktivitet enn på lenge.

Da ReAvisa var innom Sverretun i kveld, tirsdag 6. februar 2024, var hele femten unger fra Ramnes, Andebu, Eik og Tønsberg i aktivitet, instruert av Hannemor Skøyen Grue og Turid Wold i Tunsberg Leikarring.

Det er tydelig at barna trives på leikkurset. Er det flere som vil bli med, så er det bare å ta kontakt med Tunsberg Leikarring. Barnelaget samles hver tirsdag.

– Det går så det suser

LEIKARRING ER GØY! Det synes barna på Tunsberg Leikarrings barneleik på Sverretun på Linnestad. Foto Håkon Westby, ReAvisa.

– Vi har plass til flere, sier Turid og Hannemor med vidåpne armer. – Dette er vel den billigste fritidsaktiviteten som finnes: 200 kroner for ett helt år! Og foreldre trenger ikke være «redde» for masse dugnader og liknende.

– Det går så det suser, med mange nye unger nå på nyåret. Vi synger, leiker og danser hver tirsdag fra klokka 17.15 til 18.15 her på Sverretun.

Sverretun ligger på Linnestad her i Re. Tunsberg leikarring har en mer enn 75 år lang historie.

Forskjellige tema-kvelder

– Forrige gang hadde vi kosekveld med frukt og is, forteller ivrige barn. – Rett etter vinterferien skal vi ha karneval, med utkledning, boller og saft, røper de voksne.

– Til våren skal vi ha leikfest, og da er antrekket bunad eller gå-bort-klær.

Hannemor treffes på telefon 91 75 76 76 for mer info.

Sjekk også: Viktig vekst for videre drift: «Flott LOKALavis!»

LIKER DU LOKALAVISA – VIL DU STØTTE JOBBEN SOM GJØRES?
REAVISA-VIPPSEN ER 54 02 82.

Les mer om leikarringen i ReAvisa-arkivet.