Lysten på luftige svev? Nå kan du bare hoppe i det!

LANG LOKAL IDRETTSHISTORIE: Hoppsporten har stått sterkt i Re, og nå rekrutteres det nye hoppere i IL Ivrigs hoppgruppe. Siste søndag i januar blir det hopprenn i Rambergkollen. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

IL Ivrigs hoppgruppe har fått midler fra Telenor til en hoppskole i skileikanlegget på Bibo, og det er to kvelder igjen å prøve seg på. Siste søndag i januar blir det renn i Rambergkollen.

Mest lest i 2023: Støre og store snakkiser i bygda vår.

Sjekk også: Viktig vekst for videre drift: «Flott LOKALavis!»

– Alle som ønsker å leike seg på ski opp til 12 år er velkommen, forteller Ragnar Skinnes i IL Ivrig hoppgruppe. – Du trenger hjelm, det trenger ikke være hopphjelm – det kan være vanlig sykkelhjelm, og støvler og ski av vanlig type med langrennsbinding. ‘

– Vi har hoppski og hoppstøvler til utlån, forteller hopp-ildsjelen i Re Ragnar Skinnes.

Gratis å være med – fine premier til alle

HOPP-ILDSJEL: Ragnar Skinnes arrangerer hoppskole på Bibo, helt gratis for alle å være med på – og med fine premier til alle. Siste lørdag i januar blir det hopprenn i Re. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Det har allerede vært ett par kvelder av dette slaget, og det er ett par til denne uka: Onsdag 17. januar fra klokka 18.00 og torsdag 18. januar fra klokka 18.00. Alt sammen skjer på Bibo.

– Det er gratis, med fine premier. Påmelding skjer der og da. Lurer du på noe, kan du ringe Ragnar på telefon 911 96 567.

Ragnar minner også om det tradisjonsrike Rambergrennet søndag 28. januar 2024, med første hopp klokka 12.00.

Perfekt skisesong

Ellers er skisesongen godt i gang med skiløyper rundt i hele Re. Det er også lysløyperenn i Ramnes og poenglangrenn i Våle.

Skikiosken på Langevann hadde sin første åpningsdag sist helg, og på Våle prestegård blir det skikafe.

Sjekk også: Viktig vekst for videre drift: «Flott LOKALavis!»

LIKER DU LOKALAVISA – VIL DU STØTTE JOBBEN SOM GJØRES?
REAVISA-VIPPSEN ER 54 02 82.

Les også: Vinter som i gamledager i Re.