Vinter som i gamledager – skisesongen starter for fullt

LYSLØYPERENN I BERGSÅSEN: Startskuddet for sesongens første lysløyperenn går klokka 18.00 onsdag 10. januar 2024. Arkivfoto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Det blir lysløyperenn i Bergsåsen og poenglangrenn på Bibo, og det blir lange svev i Rambergkollen. Og til helga blir det stafett.

Les også: Skiløypekjøring på kommunebudsjettet? Nei, takk!

Sjekk også: Viktig vekst for videre drift: «Flott LOKALavis!»

Vinteren kom så til de grader i nyttårshelga, med store mengder snø – som kommer til nytte nå som skisesongen kan starte for fullt.

Mange har allerede testa ut løypene, både Re-løypene og Våle-løypene er i full bruk. Nå blir det også renn i skiløypene som er kjørt opp:

  • Skigruppa i IL Ivrig arrangerer vinterens første poenglangrenn på Bibo tirsdag 9. januar 2024: Skileik starter klokka 18.00, oppmøte er på skiskytter-standplass. Poenglangrenn starter klokka 18.30, påmelding skjer inne i Vålehallen. Dette blir hver tirsdag framover, så lenge det er skiføre på Bibo.
  • Skigruppa i Ramnes IF arrangerer vinterens første lysløyperenn i Bergsåsen onsdag 10. januar 2024: Påmelding er åpen fra klokka 17.00 og lysløyperennet går fra klokka 18.00. Dette blir hver onsdag framover, så lenge det er skiføre i Bergsåsen idrettspark.
  • Det blir også hoppskole med IL Ivrig hoppgruppe på Bibo på onsdager, fra klokka 18.00 – det skjer allerede onsdag 3. januar 2024.
  • Søndag 7. januar 2024 blir det renn og stafett på Bibo i regi av IL Ivrig skiskyting.

Mest lest i 2023: Støre og store snakkiser i bygda vår.

LIKER DU LOKALAVISA – VIL DU STØTTE JOBBEN SOM GJØRES?
REAVISA-VIPPSEN ER 54 02 82.

Les mer om sport i Re.