Har drømmejobben: – Jeg lever og ånder for fotball

REKORD: Her har Re-gutten stått bak en overgang for hele 120 millioner kroner, du ser Patrick Ferreira lengst til venstre, videre fotballspilleren Jørgen Strand Larsen og Patricks agentkollega Tore Pedersen. Foto: Privat.

Det er ikke alle forunt å få oppfylt drømmen om å leve av fotball. Det gjør Patrick Farreira fra Re. Han står bak overganger i 100-millionersklassen.

Dette kan du lese mye mer om i ReAvisa på papir – last ned gratis.

Patrick Ferreira (26) fra Brekkeåsen er etter det lokalavisa får fortalt den yngste fotballagenten her til lands som faktisk kan leve av det.

Re-gutten kjøper og selger fotballspillere for flere millioner kroner.

– Stolt av bygda mi

– Det å være fotballagent, eller “spillerformidler” som er den mer korrekte tittelen, går enkelt og greit ut på å representere fotballspillere. Hovedoppgaven min er å håndtere spillernes interesser og bistå i prosessen rundt en eventuell overgang og kontraktsforhandlinger.

Patrick vokste opp i Brekkeåsen. – Jeg er veldig stolt av å være født og oppvokst i Re. Det å kunne vokse opp i et trygt miljø og sammen med gode venner kunne dyrke interessen for fotball i Bergsåsen og på Bibo har vært viktig for meg.

Les mer om Re-gutten og hans drømmejobb i papiravisa – som kan lastes ned på nettavisa, eller hentes overalt i Re – sjekk hvor her.

Liker du LOKALAVISA – VIL DU STØTTE JOBBEN SOM GJØRES?
REAVISA-VIPPSEN er 54 02 82.

Last ned ReAvisa på papir februar 2023 – gratis!

,