Last ned ReAvisa på papir februar 2023

PAPIRAVIS: Godt, lokalt lesestoff med en god dose lokalpatriotisme: Revetal må komme ut av skapet – som by. Faksimile: Forsida på ReAvisa, februar 2023.

Ny avis. I avishyllene, venterommene, gårdsbutikkene, forsamlingslokalene, bensinstasjonene, butikkene og overalt ellers rundt om i Re – og til gratis nedlastning.

Hva er ditt inntrykk av Re helsehus?

Vis resultater

Loading ... Loading ...

Last ned ReAvisa på papir februar 2023 – gratis.

Ei rykende fersk avis er ute, og den kan hentes overalt i Re – og papiravisa kan lastes ned her på nettavisa. I denne avisa summerer vi opp hva som har skjedd – ti år etter at spaden ble satt i jorda for å bygge Re helsehus.

Mens det koker ellers i landet etter hårreisende avsløringer i eldreomsorgen, så har det blitt lenger mellom de kritiske sakene om eldreomsorg i Re i lokalavisa – hvorfor?

Revetal må komme ut av skapet – som by

BYGDAS VIKIGSTE HUS: Vi sjekker ståa på Re helsehus, nå som det ikke mangler på kritiske saker om eldreomsorgen andre steder i landet. Det gjordet det heller ikke her i Re, fram til snart ti år siden. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

REVETAL BY NIGHT: Sett fra oven – om ikke dette er en fullt ferdig by, så er det starten på en. Og det må vi ta høyde for i BY-planlegginga, mener Rainer Stange, en av landets fremste landskapsarkitekter, fra Re. Foto: Eivind Heggem, Epic foto.

Revetal må komme ut av skapet – som by. Det mener den anerkjente landskapsarkitekten fra Re, Rainer Stange. Du kan lese om Revetal-jenta som bader på Langevann hele året rundt – helt ned i 17 minus!

Du kan lese om vennekveld på Vane, den nyeste klesbutikken på Revetal, om klesbyttekveld på Olgars, og mye, mye mer.

På sportssidene skriver vi om fotballagenten fra Re som sørger for millionkontrakter. Og massevis med skisport!

Det er som vanlig flust med nyttige og hellokale annonser fra næringslivet i Re og omegn.

Ny spalte: Funfacts om dyr i Re

ISBADING PÅ LANGEVANN: – Det gir en veldig god energi, og en godfølelse i kroppen, forteller Amina Poosz til ReAvisa. – Mange trur at det bare gjør vondt, men det er egentlig helt omvendt! Foto: Privat.

Og vi har en ny spalte i avisa: Martins merkelige fakta om dyr, der haren er først ut. Martin går i 6. klasse på Ramnes skole og drømmer om å bli biolog.

Gutten er et oppkom av funfacts om dyr. Disse skal han dele med ReAvisa-leserne gjennom året, som en del av en skoleoppgave. Felles for dyra er at du kan treffe på dem i Re-naturen.

I avisa finner du også alle de faste spaltene, og det er flust med årsmøteannonser – nyttig for deg som vil engasjere deg for et fortsatt godt lokalsamfunn.

Vil du bestille annonse, send en epost til Annonse@ReAvisa.no. Har du tips til gode saker, send epost til Tips@ReAvisa.no.

NY SPALTE: 12-åringen Martin drømmer om å bli biolog, og forteller funfacts om dyr vi kan møte på i Re-naturen i hver papiravis i år. Faksimile: ReAvisa februar 2023.

Liker du LOKALAVISA – VIL DU STØTTE JOBBEN SOM GJØRES?
REAVISA-VIPPSEN er 54 02 82.

Her finner du avisa: – Plukk den med deg i forbifarta.

Her finner du papiravis-arkivet.

, , , , , , , , , , , , , , ,