KJEMPER: Nina Horntvedt slåss seg vei. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Spennende lokaloppgjør i Ramneshallen – helt inn til siste sekund.

Sjekk også: Første hjemmeseier på en evighet – se bildene

Ramnes tok i mot Tønsberg Turn til en skikkelig lokalderby i 4. divisjon i Ramneshallen mandag 12. desember, der nabolagene som tidligere tilhørte hver sin kommune ligger ganske så likt på tabellen.

Så javngode er lagene at de følger hverandre hele veien – Ramnes ligger lenge litt under, men hjemmelaget utlikner til 14 – 14 når det gjenstår 14 minutter.

Stødig sisteskanse

STRÅLENDE: Enda en redning i en kamp med heller få mål begge veier. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Det var etter to viktige skåringer av rutinerte Desiree G. Olsen, og også som følge av strålende redninger av Ramnes-målvakta som også redder ei straffe.

Dessverre er TT sin sisteskanse minst like solid – gjestenes målvakt blir også kåra til deres beste spiller.

Ei måltørke, lik den på starten av kampen, setter inn fra midten av 2. omgang.

Skikkelig slåsskamp

GIR ALT: Ramnesjentene kjemper helt til siste slutt. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

I innspurten blir det tett mellom utvisningene og glissent med spillere på banen. TT sin nummer 5 er en vrien nøtt å knekke for Ramnes-jentene, helt til hun blir kjørt i senk.

Det fører til enda en utvisning for Ramnes, før den samme nummer 5 sørger for å bli utvist sjøl – en skikkelig slåsskamp, rett og slett.

Men fortsatt god stemning og smil å se på banen – her var begge lag like gode. Og like heltente.

Minste mulige margin

TO MINUTTER: Utvisningene hagla i Ramneshallen – begge veier. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Med to minutter igjen er Ramnes to mål bak, men får en spiller mer på banen helt mot slutten. Ett mål sitter, men ikke det andre – det blir heller enda en tominutters utvisning på Ramnes med under minuttet igjen av kampen.

Dermed blir fasiten tap med ett eneste mål med sluttresultatet 18 – 17 til TT i denne superspennende hjemmekampen, der det kokte både på banen og på tribunen.

Nå er siste hjemmekamp spilt for i år, neste hjemmekamp blir allerede mandag 9. januar mot Reistad.