Revetal-gutt klar for Oslo motorshow

STORT: Timian Johan Trevland Hansen (13) fra Revetal lader opp til kjøring på Oslo motorshow helga 28. til 30. oktober 2022. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Nåløyet er trangt, men en Re-gutt fikk en telefon med spørsmål om han ville kjøre under Oslo motorshow. Svaret var selvfølgelig: – Ja!!!

Re-gutt til topps i Sverige: – Det var ganske så moro!

Det var tidligere i høst at Timian Johan Trevland Hansen (13) fra Revetal fikk vite at han hadde blitt plukka ut som en av svært få utøvere som får vise seg fram på Oslo motorshow.

Der er det konkurransekjøring i bakgården, foran tusenvis av tilskuere i løpet av motorshow-helga. I tillegg skal Timian stille ut crosskarten sin i mellom slaga på banen.

Viser seg fram foran 40.000 besøkende

FULL FART: Timian raser her inn mot mål i årets NM-finale på Gardermoen. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Oslo motorshow har hatt over 40.000 besøkende på det meste. Sponsorer, venner og kjente er hjertelig velkomne å se Timian i aksjon, melder teamet på sine Facebook-sider. 

– Dette blir moro og det er en fin mulighet å få vist seg fram. Jeg gleder meg veldig, og det blir en fin avslutning på sesongen, sier Timian til ReAvisa.

Oslo motorshow arrangeres på Lillestrøm til helga 28. til 30. oktober 2022.

Vant en runde i det svenske mesterskapet

Timian har denne sesongen kjørt sine første løp utafor norskegrensa, og det endte med seier i hans aller første konkurranse i det svenske mesterskapet i sommer.

I NM endte Re-gutten som en av de yngste deltakerne i en ny klasse for sesongen til slutt på en knallsterk 7. plass i sammendraget.

Dette er ikke første gang reinger viser seg fram på Oslo motorshow – les mer om det i ReAvisa-arkivet.

CROSSKART-GUTT: Re har mange utøvere i toppen av crosskart-sporten, Timian Johan Trevland Hansen (13) fra Revetal er en av dem. Han ble plukka ut til å kjøre på Oslo motorshow 2022. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Viktig beskjed fra lokalavisa di:

  • Snart får du ikke lenger ReAvisa i postkassa di, men avisa kan hentes der folk møtes i Re og omegn ved hver utgivelse.
  • Lista over steder du får tak i ReAvisa finner du her, den er ikke fullstendig enda – vi oppdaterer stadig med flere avishyller.
  • Nabodealer om å hente ei bunke med aviser til nabolaget? Spør så avtaler vi antall og hentested.
  • På nettavisa kan du laste ned papiravisa i sin helhet, som alltid før.
  • ReAvisa vil fortsatt være gratis å lese på papir og nett.

ReAvisa er annonse- og folkefinansiert. Vil du bidra til spleiselaget så er ReAvisa-vippsen 54 02 82.

Les også: Re-gutter i en ny og fartsfylt NRK Super-serie.

NM-medaljer til Re – se bildene fra NM-finalen.

Les mer om sport i ReAvisa-arkivet.