NM-medaljer til Re – se bildene fra NM-finalen

To Re-gutter tok NM-medalje etter fantastisk kjøring i NM-finalen forrige helg; Alexander Heum (18) tok NM-gull og Simen K. Johansen (15) tok bronse.

NM-finalen for crosskart gikk på Gardermoen motorpark lørdag 24. september 2022, med flere reinger til start – samtlige kjørte finaler i NM-finalen.

Aller best gikk det for Alexander Heum (18) fra Undrumsdal som tok NM-gull og Simen K. Johansen (15) fra Vivestad som tok bronse.

Også Simens lillebror Peder K. Johansen (10) gjorde det veldig bra i årets NM-sammendrag, der han kom på en delt fjerdeplass.

Se bilder fra NM-finalen i crosskart 2022:

Alexander Heum fra Undrumsdal er en av de aller yngste i den grommeste klassen med sine 18 år – og vinner NM-gull.

Alexander gjør seg klar for A-finale, mens Jørn Heum og Svenn Inge Heum gjør unna siste sjekk på karten.

Samme klasse som Alexander kjører også Kjetil Bergan fra Re, han endte på en 17. plass i NM-sammendraget.

Lillebror Lauritz Heum i fint driv mot målflagget i finalen.

Simen K. Johansen fra Vivestad sikrer bronsemedalje i sin klasse.

Timian Johan T. Hansen fra Revetal er klar for A-finale,

Crosskart er en actionfylt sport, med fart og spenning fra start til mål. Noen ganger går det helt trill rundt.

En liten Re-duell mellom Simen K. Johansen fra Vivestad og Timian Johan T. Hansen fra Revetal, begge i røde karter, her i A-finalen.

Alexander Heum fra Undrumsdal er best i landet i crosskart extreme.

En skikkelig pappaklem etter at Alexander Heum blir den første Norgesmesteren blant tre generasjoner Heum med bensin i blodet.

NM-gull til Alexander Heum fra Undrumsdal. Alle foto: Stian Ormestad, ReAvisa.