Starter opp enda et nytt volleyball-lag i Re

IL Ivrig melder om stor aktivitet i volleyballgruppa nå ved starten av en ny innendørssesong. Såpass stor at klubben starter opp enda et nytt lag denne sesongen.

Sjekk også: Lyst til å teste ut volleyball?

IL Ivrigs volleyballgruppe starta opp flere lag og tilbud forrige sesong, og nå fortsetter veksten foran 2022/2023-sesongen.

Damelaget til IL Ivrig spiller i 2. divisjon, og her er det hele femten aktuelle spillere. Trener Stein Egil Nylen er meget fornøyd med situasjonen.

Enda et nytt volleyball-lag

– For at alle skal få et kamptilbud har vi nå også meldt på et lag i 5. divisjon, som hovedsakelig vil bestå av de på «førstelaget» som får spille lite i 2. divisjon og noen av de lovende spillerne på jentelaget.

– Vi vil i tillegg starte opp et treningstilbud til de jenter/damer som er for gamle til jentelaget med noen åpne treninger på mandager i Vålehallen, forteller Jan Gunhildstad, leder i IL Ivrig volleyball.

Første gang blir mandag 12. september klokka 18.00 til 20.00.

Sju volleyball-treninger i uka

Jentelaget består nå av tolv – tretten spillere, der målet denne sesongen er å delta i regionens US-seriespill for J15. – Vi skal sjøl også arrangere ei turnering i desember.

Guttelaget har opp mot tjue spillere på trening, og målet der er også deltagelse i US-turneringer med flere lag i G19. Dessuten planlegges det deltagelse i ei stor juniorturnering i Sverige i slutten av oktober.

Dermed har IL Ivrigs volleyballgruppe følgende treningstider i Vålehallen:

  • Damelaget i 2. divisjon, mandager klokka 18.00 til 20.00 og torsdager klokka 19.00 til 21.00.
  • Nytt tilbud til damer med mulig spill i 5. divisjon, mandager klokka 18.00 til 20.00.
  • Jentelaget, mandager klokka 16.30 til 18.00 og torsdager klokka 17.30 til 19.00.
  • Guttelaget, mandager og onsdager klokka 19.30 til 21.30 begge dager.

VOLLEYBALL I VÅLEHALLEN: IL Ivrig volleyball er i vekst, med flere lag og treningstider i Vålehallen denne sesongen. Illustrasjonsfoto: Stian Ormestad.

Les også: Drar ifra før NM-finalen.

Les mer om lokal sport.