Last ned ReAvisa på papir april 2022

15. ÅRGANG: April-avisa ligger i postkassene og der folk møtes torsdag 7. april 2022, uka før påske. Papiravisa kan også lastes ned på nettavisa. Neste avis kommer ut uka før 17. mai, med frist 5. mai. Faksimile: Forsida.

Ei ny avis ligger i postkassene og der folk møtes – og papiravisa kan lastes ned på nettavisa.

Last ned ReAvisa på papir april 2022 – gratis!

«Alle» i bygda vår har et forhold til Bakke mølle, der mange har vært i bryllup, bursdag, konfirmasjon eller minnesamvær etter begravelse – eller tatt en tur innom for å spise nista si eller ta en kaffikopp.

Mange lurer på hva som ville skje med den flotte plassen, etter at ildsjelen Øivind Skjeggerød gikk bort i februar. Nå veit vi det – mølla skal leve videre som møteplass i bygda vår. Det kan du lese mer om i denne avisa.

Faste spalter og nyetableringer

MANGE VIL TA VARE PÅ BAKKE MØLLE: Det vil være folk på mølla hver tirsdag og torsdag, for en kaffikopp og dugnad. Foto: Stian Ormestad.

Alle de faste spaltene er med: Boktips fra biblioteksgjengen for påska, Idrettskalenderen for Re, med mer. Som vanlig snakker vi med noen som satser på Re, med ny næringsvirksomhet her i bygda vår.

Og vi setter fokus på kanskje Revetals mest omdiskuterte kryss – og det skal vise seg med god grunn. For det er like mye som taler for en høyreregel her, som taler i mot.

Det resulterer ofte i en stirrekonkurranse mellom bilistene som møtes i dette krysset.

Godt lokalt lesestoff om og fra Re

Det lakker og lir mot påske, og det lokale næringslivet har flere påsketilbud på lur. Lokalavisa dro til Glasshytta i Vivestad, som bader i gult – kanskje det stedet der det er mest påske i hele Re?

Du kan lese om hva som skjer i påska i Re, både på redaksjonell plass og på menighetssidene på fast plass lenger bak i avisa.

Vi ønsker som vanlig alle våre fantastiske lesere en riktig så god lesestund med godt lokalt lesestoff om og fra Re.

PÅSKE-GLASSHYTTA I VIVESTAD: Pernille Aastrup (25) og Anne Kathrine Munkejord (53) fyller på utstillingsbordet med påskepynt. For den selger som bare det i disse dager. Foto: Stian Ormestad.

Se bilder det vises til i papiravisa:

Se video fra Re:

 

Her finner du hele utgivelsesplanen for papiravisa i 2022.

Her finner du papiravis-arkivet.

,