Jeanette er i gang med EM på hjemmebane – se bilder

KONKURRERER MOT EUROPA-ELITEN: Re-jenta Jeanette Hegg Duestad (23) er en av hjemmefavorittene i EM på norsk jord. Foto: Stian Ormestad.

Stor stas med europa-eliten på norsk jord, der Re-jenta er en av de store hjemmefavorittene.

Sjekk: Fra skytebanen på Krakken til en av verdens beste.

Mer om Jeanette Hegg Duestad i EM: – Jeg koser meg!

Jeanette Hegg Duestad (23) er i verdenstoppen i verdensidretten skyting, og nå i disse dager har hun EM på hjemmebane i Vikingskipet på Hamar. Les om første EM-konkurranse her.

Lokalavisa tok turen, og her kommer bilder fra Europamesterskapet på norsk jord – oppdateres:

Sjekk når Jeanette skal konkurrere på norsk jord:

  • Fredag 25. mars er det individuell konkurranse, med innledende skyting fra klokka 10.15 og finale cirka klokka 13.00. Jeanette Hegg Duestad framheves som den største norske favoritten etter fjerdeplassen i Toyko-OL, der Re-jenta satte ny olympiske rekord i kvalifiseringa med 632,9 poeng.
  • Lørdag 26. mars er det mix-konkurranse, med innledende skyting fra klokka 10.00 og finale cirka klokka 14.00. Lagene består av en skytter av hvert kjønn, og hver nasjon kan stille med to lag. Jeanette Hegg Duestad og Jon-Hermann Hegg vant denne øvelsen i verdenscupen i Kairo tidligere i måneden.
  • Søndag 27. mars er det lagkonkurranse, med innledende skyting fra klokka 12.30 og finale cirka klokka 16.00. Det er tre skyttere av samme kjønn på hvert lag, og hver nasjon kan stille med ett lag.

Finalene under EM vil bli streama og sendt på TV2 Play og TV2 Sport 1.

Les mer om Jeanette Hegg Duestad i ReAvisa-arkivet.

Les mer om sport i Re.