Stinn brakke og stor suksess på stasjon

– Veldig gøy, og alle leverte!, oppsummerer musikkildsjelen Thor-Morten Hansen, som snart runder 200 unge musikkspirer han har hjelpa opp på scenen oppigjennom tidene.

Bakgrunn: Endelig talentkveld på stasjon igjen.

Musikk og kultur-bygda Re våkner til live igjen, og noe av det viktigste vi har er scener der unge musikkinteresserte kan prøve seg.

Scenen på Revetal gamle stasjon er en av disse, og her får barn og ungdom fra siste året på barnehagen til slutten av tenåra være med på konserter foran et stort og engasjert publikum.

Fullt hus og full jubel

– Det er noe med å få dele den gleden av å drive med musikk, sa Thor-Morten Hansen til ReAvisa uka før konserten. Han organiserer og øver med artistene i opptil tre måneder før hver konsert.

Bortsett fra ett par korona-år nå, har han stelt i stand talentkonsert hver vår og høst siden 2014. Da landet stengte ned 12. mars 2020, var en konsert øvd inn til fredag 13. mars.

Endelig lar det seg gjøre å arrangere talentkonsert igjen, og det ble stinn brakke og stor stemning på stasjon fredag 1. april 2022:

– ENDELIG! Litt over to år etter at talentkvelden ble avlyst da landet stengte ned, var det igjen en talentkveld med rundt 25 innslag på stasjon-scenen og fullt hus. Foto: Stian Ormestad.

Sjekk også: – Laaang ufrivillig konserttørke er endelig over!

Sjekk også: Humorhelten kom til Revetal.

Les også: Trollbandt en fullsatt Opera.

Les mer om kultur i Re.