Muslum satser på stinn brakke til helga – og har planen klar for mer moro framover

VELKOMMEN: Vårprogrammet fylles opp med både nye og utsatte konserter i korona-tid. Muslum Guzel (40) gleder seg til å ønske alle velkommen til det første på plakaten, en venners venners-fest førstkommende lørdag. Foto: Stian Ormestad.

Lørdag er det venners venners-fest med musikk og gratis inngang. Så står det lokale Sons of Bane på plakaten, det samme gjør Rune Rudberg, og Torgeir og kjendisene. For å nevne noe.

Les også: Nå kan stasjon-drømmen bli til virkelighet.

Muslum Guzel (40) har satsa stort på stasjon, og den rolige korona-tida brukte han godt. Lokalene har fått seg et realt løft, samtidig som bilder og gamle jernbane-minner er beholdt.

Han tok over drifta her høsten 2019, og rakk ikke lange tida før det var full nedstengning. Og siden har det vært restriksjoner av mange slag. Likevel har han holdt skuta flytende:

Feirer med en venners venners-fest

FERING: Alle de store planene for scenen på Revetal gamle stasjon har blitt satt på vent i to år – men på dagen to år etter korona-restriksjonene trådte i kraft inviterer Muslum Guzel (40) til en venners venners-fest for å feire gjenåpninga. Foto: Privat.

– Jeg vil takke alle som har støtta oss gjennom pandemien, for Re-folk har brukt oss og det er vi veldig glade for. Vi har gjort så godt vi kan med take-away og holdt åpent så mye vi kunne, og vi har fått til å drive hele tida – men det er takket være alle de fine kundene våre.

For å feire ber Muslum inn til en stor venners venners-fest lørdag 12. mars, med musikk og gratis inngang. Det blir livemusikk og DJ. Og alt sammen uten restriksjoner.

Så blir det konsert med Sons of Bane lørdag 8. april. Rune Rudberg spiller 23. april. Torgeir og kjendisene, en konsert som er blitt utsatt gang på gang i korona-tid, blir endelig noe av 21. mai.

– Og mye, mye mer, sier Muslum, – flere overraskelser er på vei!

Les mer om næringsliv i Re.

Les mer om kultur i Re.

,