Har rappa skilt og ramponert akebakke: – Snakk om å markere frivillighetens dag på verst mulig vis!

BORTE VEKK: Dette er det som står igjen ved Nåla, bare stolpen. Innfelt ser du åssen skiltene som er rappa ser ut. Foto: Privat.

Lokalavisa skriver hver helg om alt det som skjer i Re – men nå må vi skrive om ett par ting som så absolutt ikke skulle ha skjedd.

Les også: Dette skjer denne helga i Re.

– Nå trenger IL Ivrig litt hjelp av ReAvisa, skriver Inge Hestnes til ReAvisa søndag 5. desember 2021. Han er fryktelig oppgitt over det som har skjedd på Bibo i løpet av natta:

RAMPONERT AKEBAKKE: Grus er spola opp og akebakken er ubrukelig, tross snøen som kom i løpet av helga. Foto: Privat.

Noen har stikki av med skiltene som varsler om snøproduksjon. Det skaper store problemer for dugnadsgjengen.

– Det må selges mange vafler for å dekke dette tapet!!!

– Vi er helt avhengig av disse skiltene for å kunne produsere snø, sånn at vi kan lage løyper, hoppbakke og akebakke til ungene!

Og dette har skjedd på frivillighetens dag, 5. desember. Snakk om å markere dagen på verst mulig vis. Skiltene tilhører skigruppa, og det er ikke bare-bare å få på plass noen nye.

– Kan ReAvisa etterlyse skiltene? De koster mange tusen kroner og det må selges mange vafler for å erstatte dette tapet!!!

Snøproduksjonen er egentlig i full gang på Bibo, og det var allerede denne helga fine forhold for en skitur.

– Hele akebakken er rasert

Og det er ikke slutt på de dårlige nyhetene med det: Lokalavisa nok en gang skrive en sak om ATV-er som har herja og ødelagt for barna på Ramnes skole. Det er vaktmester Sven Førsund som forteller om hærverk – igjen:

– Nå har de igjen klart å ødelegge for barna ved å kjøre og herje rundt i akebakken. Den ble flittig brukt ved det første snøfallet, og den hadde vært enda bedre etter snøen som kom nå i helga.

– Men nå er det dessverre bare grus og stein, etter at alt er blitt spola opp. De har herja i akebakken, på plener, også oppover i skiløypene, forteller en oppgitt Sven til ReAvisa.

Det er ikke så lenge siden sist ReAvisa skreiv en liknende sak, dessverre.

Sak oppdatert: Brødrene Dahl Samferdsel i Holmestrand sponser nye til dere, vi lager og leverer i morgen, skriver Hans Edvard Holtung om skiltene som er rappa fra Bibo. Det har Inge Hestnes posta på vegne av IL Ivrig i kommentarfeltet til saken på ReAvisas Facebook-side.

ReAvisa kan viderformidle tips: Tips@ReAvisa.no.

SNØPRODUKSJON: Et lite lag med naturlig snø, pluss en god slump med kunstsnø sørger for skiløyper i Re allerede denne helga. Men nå stikker pøbelstreker kjepper i hjulene for snøproduksjonen. Foto: Stian Ormestad.

Sjekk også: Hærverk? Ikke helt….

Les flere saker fra politiloggen i Re.

, ,