Fredag blir det en hellokal filmpremiere på Revetal

RE-JENTER: Filmen er regissert av Rebecca Engen Isaksen og produsert av Silje Reistad. Foto: Merethe Engen.

Kortfilmen er klar, og huset den ble spilt inn i er rivi. Til helga blir det premierevisning og premierefest på Revetal, rett borti gata for der filmen ble spilt inn.

Bakgrunn: Siste action i gamle Gamleveien 6.

I fjor sommer var det filminnspilling på Revetal med et crew på tjue personer i sving, fire skuespillere – og en kanin.

Filmen heter «Utslippsdagen» og er laga av to Re-jenter; regissert av Rebecca Engen Isaksen og produsert av Silje Reistad.

Gratis visning

– Nå er det endelig klart for premiere!, forteller jentene til ReAvisa. Det skjer førstkommende fredag 5. november på Revetal bibliotek, fra klokka 19.00.

Denne hellokale kortfilmen er spilt inn i Gamleveien 6, huset som nå er rivi – men som fikk en røff tilværelse som filmlokasjon på tampen av sin eksistens.

Det gamle huset midt på Revetal som nå er rivi, var i tillegg til filmlokasjon også hasjplantasje og øvingsobjekt for politiet på tampen av sin eksistens.

Røff tilværelse

Utslippsdagen handler om et par som lever ganske så harmonisk sammen hele året – bortsett fra en dag i året, der alt skal slippes ut av frustrasjon og krangel.

– Visningen er gratis, og etter premieren er det premierefest på Restauranten fra klokka 21.00, forteller Re-jentene til ReAvisa.

Det blir action, skal vi tro bildene vi har fått lov til å vise fram i forkant av premierevisningen til helga.

Se flere bilder fra filmen og filminnspilling:

CREWET: Filmgjengen fotografert under herjingen i huset midt på Revetal i fjor sommer. Alle foto: Georg Aamodt/fra filmen.

Les også: Her reiser Revetal terrasse seg straks.