– Vi håper flest mulig med alle slags kjøretøy kommer!

FULL KONTROLL: Det ble litt kjøring på banen i det forrige treffet for MC-ungdom på Håsken. Denne gangen er alle velkommen, også traktorer og biler – alt mulig! Foto: Stian Ormestad.

Siste fredag i oktober blir det et siste rånetreff på Håsken, som en slags sesongavslutning. Det blir motor, mat og drikke – og en mulighet til å møte motorungdom for alle som har lyst til å ta turen.

Les også: Motorungdommens evige kamp for et møtested.

Etter rånetreff på Revetal og MC-treff for ungdom på Håsken, blir det nå et nytt treff på Håsken om ei uke, fredag 29. oktober 2021.

Det er motormiljøene og motorklubbene i Vestfold og Ung i Tønsberg som står som arrangør.

– Alle velkommen!

– Vi starter innslipp klokka 15.30 og fra klokka 16.00 til 17.00 vil det være show på banen. Vi håper flest mulig ungdom med alle slags kjøretøy tar turen, sier ungdomskoordinator Randi Vermelid.

– Alt fra traktor og moped, til ATV, motorsykler og biler, ramser Randi opp, – og alle de som sitter på eller blir kjørt av foreldre eller noen andre. Rett og slett alle som er interessert!

Det blir servert pizzasnurrer og brus – gratis.

– Alt de ønsker seg er en asfaltflekk oppi skauen

Også politikerne i nye Tønsberg og kommunene rundt er invitert. Det ble redegjort for rånetreff på Revetal og alt det andre ungdomskoordinator Randi Vermelid har satt i gang på det siste utvalgsmøtet for kultur, idrett og folkehelse.

Alle som vil oppleve kulturen og hilse på ungdommene er også velkomne til Håsken. – Jeg oppfordrer dere til å ta turen. Jeg fikk bakoversveis av hvor flott og real ungdom dette er, sa ungdomskoordinatoren til politikerne.

– Men de har også øyne og ører, og de ser at kommunen investerer i svære anlegg for idrett og kultur. Mens alt de ønsker seg er en asfaltflekk oppi skauen.

UNGDOMSARBEID: Et ønske om bilbane er ikke noe nytt i Re og omegn. Dagens motorungdom har både foreldre, besteforeldre og kanskje oldeforeldre som har kjempa for akkurat det samme i tidligere tider. Dette oppslaget fra Tønsbergs blad er datert 1982 – nesten førti år siden. Faksimile: Tønsbergs Blad.

Les også: Motorungdommens evige kamp for et møtested.

Les også: – For mange ungdommer er dette deres kultur.

Les også: Her kommer rånerne til Revetal i hundretall!

Her herjer ungdommen – uten å få kjeft: – Superbra!

,