Her går gitteret ned for en populær butikk på Re-torvet: – Håper å få en tilsvarende butikk på plass

HER RYKKER BOSTYRERS FOLK INN: Fredag gikk gitteret ned for barneklesbutikken på Re-torvet. Mange kunder stussa på det som skjedde. Foto: Stian Ormestad.

– Jeg synes det er trist at det har gått sånn, og jeg kommer til å savne både de fine jentene mine på jobb og hyggelige kunder, sier eieren. Senterlederen vil gjerne ha en slik butikk på Re-torvet i framtida også.

Les også: Sjekk «sanseveggen» på Re-torvet.

Sist fredag rykket representanter fra bostyret inn i butikken, etter at Tingretten tidligere samme dag hadde begjært butikken tvangsoppløst. Drifta opphørte da umiddelbart.

Ifølge tidligere kunngjøringer i Brønnøysundregistrene kommer det fram at det så seint om i våres mangla årsregnskap for butikken, helt tilbake til første hele driftsår.

– Trist

Siden fredag ettermiddag har butikken vært stengt, og det vil den være videre en stund framover. – Jeg synes det er trist at det har gått sånn, og jeg kommer til å savne både de fine jentene mine på jobb og hyggelige kunder, sier eieren til ReAvisa.

Helt siden gitteret gikk ned, har målet vært å fortsatt ha en barneklesbutikk på Re-torvet, bekrefter senterleder Tom Bøyesen til ReAvisa. – Men dette kom veldig overraskende på oss.

Bostyrer er advokat Tor Erik Heggøy i advokatfirmaet Tenden. Første skiftesamling avholdes 21. oktober 2021.

Eieren vil ikke kommentere stengning eller årsak noe mer utover at det hele er trist og at det blir et savn.

Les mer om lokalt næringsliv i Re.