UP kom kjapt tilbake: 48 bøter og fem førerkortbeslag!

For andre kvelden på rappen tok politiet oppstilling i Re, på akkurat samme sted.

Sjekk også: Re-gutt dobla fartsgrensa – dømt til fengselsstraff.

Det var tirsdag kveld denne uka at 60-sona på Kopstadveien ved Sørby i Våle ble holdt under oppsikt av politiets måleutstyr.

Det resulterte i åtte reaksjoner i løpet av kort tid, der tre av dem var førerkortbeslag. Men det skulle bare være en liten forsmak.

TRAVELT: Mange har det altfor travelt på Kopstadveien, har ReAvisa-lesere tipsa om. For andre kvelden på rad slo det til, da politiet hadde full kontroll på trafikken her også onsdag kveld 30. juni 2021. Illustrasjonsfoto: Stian Ormestad.

Nesten nitti i 60-sona

For når UP rigga seg te’ igjen allerede dagen etter på akkurat samme sted, skulle hele førti nye fartssyndere gå i fartskontroll-fella:

– 38 forenkla forelegg for fart, og to anmeldelser med førerkortbeslag, melder Politiet i Sør-Øst seint onsdag kveld 30. juni.

– Høyeste hastighet var 89 km/t i 60-sona.

Har etterlyst flere kontroller akkurat her

Begge de to som mista lappen denne kvelden er lokale gutter i 20-åra.

Flere forteller at de setter pris på politiets tilstedeværelse akkurat her – og fartssynder-fangsten med totalt 48 reaksjoner på to kvelder, derav fem førerkortbeslag, viser vel viktigheten av det.

Da ReAvisa spurte, foreslo flere av våre lesere fartskontroller på Kopstadveien, og akkurat dette kontrollpunktet sto på listene som ReAvisa videresendte til UP-sjefen for vårt distrikt.

ETTERLENGTA: Flere ReAvisa-lesere har ment at det går for fort for for mange på Kopstadveien. Antallet reaksjoner viser vel at det stemte på en prikk. Illustrasjonsfoto: Politiet.

Hvor vil du at disse skal stå? Sjekk lista til UP-sjefen.

Les også: Bygdebyen som ikke skulle bråke?

Les flere saker fra politiloggen i Re.

,