Charlotte videre i The Voice – igjen: – Dette er stort, ja!

THE VOICE: – Jeg heter Charlotte, er tredve år, og kommer fra Re utafor Tønsberg. Sånn presenterte Charlotte Sofie Eliassen (30) seg på The Voice på TV2, før blind audition fredag 15. januar. Etter det har Re-jenta syngi seg inn i musikkhjertene til det norske folk – gang på gang. Foto: TV2.

– Dette blir bare skumlere og skumlere!, sier Charlotte. Det neste nå er live-sendinger, der TV-seerne skal stemme – og du kan være med og stemme Re-jenta helt til topps.

Bakgrunn: Alle slåss om Charlotte; – det var helt sjukt!

I kveld, fredag 16. april, skulle Charlotte Sofie Eliassen (30) fra Re nok en gang slåss om avansement i TVs storsatsing på fredagskveldene. Og Charlotte sang seg videre, nok en gang.

Det betyr at hun i hele år, helt siden den første blind audition i januar, har kommet gjennom et stadig trangere nåløye.

Ligger ikke på latsida

Av tusenvis av søkere til sangkonkurransen innledningsvis, er hun nå en av bare seksten deltakere som går til live-sendinger utover vårparten – helt til en står igjen som vinner av The Voice 2021.

KNOCKOUT: Charlotte møtte knallsterk motstand, også i denne runden – men gikk seirende ut, nok en gang. Foto: TV2.

Og Charlotte ligger ikke på latsida, hun er allerede i gang med å forberede seg til finalerundene. – Ja, er i gang med det.

– Nå blir det jo opp til alle de der hjemme å stemme på sine favoritter. Skummelt!

Videre, videre, og videre

Det kommer gratulasjoner fra fjern og nær, og støtten fra hjembygda er enorm – det takker Charlotte så mye for. Men oppi alt sammen klarer TV-yndlingen å summe seg:

– Dette er stort, ja, sier hun til ReAvisa seint fredagskveld når lokalavisa vil gratulere – enda en gang. Først fikk Charlotte alle dommerne til å snu seg på blind audition, så gikk hun videre i duell, og nå gikk hun videre i utslagsrunden.

Neste gang du ser Charlotte på skjermen – og du kan påvirke hennes videre deltakelse i sangkonkurransen ved å stemme – er fredag 7. mai 2021.

Tidligere i våres sang også Charlotte her hjemme i Re, på Revårockens digitale festival:

Les også: Avlyser festivalsommeren – men ser framover.

Festival-abstinenser? Bli med og mimre litt!

Les mer om kultur og musikk i Re.