Re FK trener sammen – hjemme hos seg sjøl

TRENER SAMMEN – HVER FOR SEG: Hele 85 Re FK-medlemmer, samt deres familiemedlemmer, var med på den digitale treningsøkta fra Revetal treningssenter den siste torsdagen i mars 2021. Foto: Privat.

Når vi ikke får møtes på banen, finner Re FK andre måter å «møtes» på. Torsdag hadde de en digital fellestrening for hele klubben.

Alt du trenger er kreativitet og kamera: – Herlig initiativ, Re FK!

Sjekk også: Her er vinnerne av tidenes første Re FK challenge!

Jonas Fremstad (23) i Re FK mener det er viktig å få til noe alternativ trening, nå som man ikke kan møtes på fotballbanen. Storkommunen er underlagt strenge korona-restriksjoner, så også idretten.

Lagene får vanligvis egentrening i hjemmeoppgave av trenerne, men ved å streame økta så får de også mulighet til å trene sammen på et vis – også i korona-tid.

Henter inn en personlig trener

PERSONLIG TRENER: Kristian Bartnes illustrerte øvelsene sånn at alle spillerne kunne følge økta på skjermen. Foto: Lovis Eggum Wallberg.

INITIATIVTAKER: Jonas Fremstad, nestleder i Re FK, synes det er viktig å gjøre noe felles sjøl om vi ikke kan møtes fysisk. – Nå har jo også mange av spillerne hjemmeskole, så det kan bli ekstra ensomt i denne tida. Foto: Lovis Eggum Wallberg.

Via Revetal treningssenter henta Re FK inn personlig trener Kristian Bartnes, som leder økta fra treningssenteret siste torsdag i mars.

Re FK har også tidligere samarbeida med Johannes Holm på Revetal treningssenter, der fotballen har hatt noen økter på senteret.

Johannes låner ut et rom for dagens økt, og der var det rigga opp streamingutstyr som gjorde at det hele var mulig å gjennomføre.

– Han er en god mann å samarbeide med, skryter Hans Arne Tveiten, sportslig leder i Re FK, av Johannes og Revetal treningssenter.

85 spillere møtte opp til den digitale treningsøkta

Spillere fra 13 år og opp til veteraner på senior-nivå, pluss familie, møtte opp til den digitale treningsøkta. Den ble gjennomført i alt fra gutterommet, stua og i snekkerbua.

Etter økta rant det inn med positive tilbakemeldinger i chatten. Jonas kunne meddele at treningsøkta ble godt tatt i mot i en ellers kjedelig korona-hverdag.

– Dette er noe vi kan fortsette med framover også, konkluderer Jonas til ReAvisa.

TRENING HJEMME I STUA: Hele familien Lillefosse ble med på den digitale økta hjemme i stua. Foto: Privat.

RE FK-VETERAN: Audun Kalleberg trener hjemme i Valleåsen, med PC-en på arbeidsbenken i boden. Foto: Privat.

MOR OG SØNN: Martin Stensholt og Mona Frellumstad gir alt på stuegulvet. Foto: Privat.

PERSONLIG TRENER: Alle Re FK-spillerne og deres familier fikk en personlig trener hjem i stua, via PC-skjermen. På den måten kan Re FK trene sammen på et slags vis – også i korona-tid. Foto: Lovis Eggum Wallberg.

Maren (17) er klar for 2. divisjonsspill: – Det var ikke en vanskelig avgjørelse å ta!

Les mer om lokalidrett i ReAvisa-arkivet.