Hopprennet til helga er avlyst – men det blir åpen dag for alle som vil prøve seg i bakken!

– VELKOMMEN! Ragnar Skinnes, hopptrener, dugnadsmann og IL Ivrigs hoppveteran, har allerede tatt i mot noen helt ferske hoppere i de minste bakkene denne vinteren. Til helga er det ny mulighet med åpen dag som erstatning for avlyst renn. Foto: Stian Ormestad.

På grunn av korona-restriksjonene er Rambergrennet avlyst, men hopptrenerne til IL Ivrig vil være i bakken og ta i mot alle eventuelle nye hoppere.

Les mer om Rambergkollen i ReAvisa på papir, februar 2021.

Det var tidligere i uka at ReAvisa fortalte om avlysningen av hopprennet i Re, som til vanlig ville samla deltakere fra store deler av Østlandet. Det lar seg ikke gjøre med de korona-begrensninger som nå gjelder.

HOPPTRENING: Lokalavisa var innom Rambergkollen på en trening tidligere denne vinteren. Da kom utøvere fra hele Re og store deler av Østlandet, også Telemark, for å trene i bakken som var blant de aller første klare denne vinteren. Over ser vi en spent hoppdebutant, Peder Kamfjord (12) fra Ramnes, gjøre seg klar for ett av sine aller første skihopp i Rambergkollen. Foto: Stian Ormestad.

Forholdene i Rambergkollen er perfekte, som en av de første bakkene klare denne vinteren i en stor omkrets rundt Re.

Åpen dag i bakken

Så sjøl om rennet er avlyst til helga, så vil hopptrenerne Ragnar Skinnes og Even Kommedal være i bakken fra klokka 11.00 på lørdag 6. februar.

– Etter siste snødryss er det om mulig enda bedre forhold i alle tre bakkene. Det er bare å møte opp, eller kontakte Ragnar på telefon 911 96 567 i forkant hvis det er noen spørsmål, informerer IL Ivrig.

Alle er velkomne, spesielt de som vil prøve seg for første gang i en av de tre bakkene.

Her er det noe som passer alle!

Siste hoppbakken igjen i Re

Rambergkollen er den siste hoppbakken av mange tidligere hoppbakker i gamle Våle, Ramnes og Re, og det er også den eneste hoppbakken i den nye storkommunen Tønsberg.

I den siste papiravisa kan du også lese om nabofeiden som kan true hoppbakkens framtid, der den ene av to grunneiere nekter forlengelse av leieavtalen.

Det har vært hoppbakke i Rambergkollen i godt over hundre år.

Les mer om Rambergkollen i ReAvisa på papir, februar 2021.

RAMBERGKOLLEN: Hoppanlegget med godt over hundre års historie består av tre hoppbakker; K44, K18, pluss en K6-bakke for de aller minste. Dette er en del av Bibo idrettsanlegg, og er den eneste hoppbakken igjen i Re og den nye storkommunen Tønsberg. Foto: Stian Ormestad.

Les også: Skigruppene starta sesongen litt forsiktig.

Les mer om sport i Re.