Flere vil støtte Kulturgarasjen: – Helt overveldende!

STOR INTERESSE: Representanter for nabolaget på Revetal og motorungdommen fant sammen på Kulturhuset Elverhøy i kveld, tirsdag 3. november 2020. Foto: Stian Ormestad.

Ønskene til ungdommen spriker i alle retninger, men ett sted må man starte. Og Kulturgarasjen har allerede fått god drahjelp etter gårsdagens oppslag i ReAvisa. Sjekk bare her:

Leder: Nye generasjoner, samme gamle problemer…

Det var allerede kjent, som nevnt tidligere i ReAvisa-spaltene etter det aller første møtet med motorungdommen på Elverhøy, at kjøpmann og sentrumsutvikler på Revetal Sjur Gran vil bidra med 100.000 kroner til Kulturgarasjen.

Etter at ReAvisa publiserte skrivet fra Elverhøy-leder Knut Høydal i går, har styrelederen fått flere henvendelser der folk vil bidra.

Gratis grunnmur, gratis grus og pukk

– I dag hadde jeg en hyggelig prat med Dag Arne Nilsen, en av distriktets største murere, som vil stå for grunnmur. Så fikk jeg en telefon fra Jan Haslestad som vil stå for graving, grus og pukk. Det er helt utrolig, jubler Knut i prat med ReAvisa.

I tillegg kommer flere henvendelser med forslag til små og store støttebeløp som står på trappene. – Helt overveldende, forteller Knut til ReAvisa.

Elever ved Re VGS skal snekre. – Kulturgarasjen blir noe av, det kan vi med sikkerhet si nå.

Trenger mer enn fotball og håndball

– Driver du ikke med håndball, fotball eller ski – eller det vil si, en idrett eller et etablert kulturtilbud – så er det lett å ramle litt utafor, for det finnes ikke noe tilbud til disse ungdommene.

– Derfor er det så flott å se at folk også stiller opp når vi spør om støtte til dette, understreker Knut i prat med ReAvisa.

På kveldens møte på Elverhøy hadde hele 33 stykker møtt opp, deriblant flere ressurspersoner med motorinteresse.

Les også mer om møtet i disse sakene:

Representanter for nabolaget på Revetal: – Det er langt ifra så gæli som det kan virke som.

Motorungdommen: – Vi ønsker oss en plass å kjøre, ikke bare skru.

BLI MED PÅ MOROA, DA VEL! Styreleder Knut Høydal er storfornøyd med interessen for å støtte motorungdommen på Elverhøy. I bakgrunn ser vi ungdomsklubblederne låse og slokke. Foto: Stian Ormestad.

Vil lage en møteplass for motorinteressert Re-ungdom – starter opp «kulturgarasjen».

Inviterer bygdefolket til samarbeid om Kulturgarasjen.

Les mer om Kulturhuset Elverhøy.

, ,