Re-ungdom om motor-møte på Elverhøy: – Håper vi blir hørt, og at vi finner en løsning alle er fornøyd med

MØTEPLASS FOR UNGDOM I RE: Kulturhuset Elverhøy har vært en møteplass for ungdommen i bygda i godt over hundre år. Foto: Stian Ormestad.

Det mye omtalte motormøte med tema «kulturgarasjen» blir tirsdag denne uka klokka 16.00. Re-ungdommen er glad for initiativet og er spent på møtet.

Leder: Nye generasjoner, samme gamle problemer…

Bakgrunn: Vil lage en møteplass for motorinteressert Re-ungdom.

Møtet finner sted på Elverhøy i Ramnes tirsdag 20. oktober klokka 16.00.

Tilstede vil Kari Seierstad, leder i Ung i Tønsberg, Knut Høydal, styreleder på Kulturhuset Elverhøy, Lars Jensen og Sindre Gade Johnsen, leder og nestleder for ungdomsklubben, være.

UNGDOMSKLUBB-LEDER: Lars Jensen. Foto: Stian Ormestad.

Skryter av «Kulturgarasjen»

Og selvfølgelig motorungdommen som henger på Revetal. De har bekrefta til ReAvisa at de vil komme, og at de setter pris på initiativet på Elverhøy.

Her startes det nemlig opp en «Kulturgarasje» ment for motorinteressert ungdom i lokalmiljøet. I det små i korona-tid, men med større planer på sikt.

– Det har vel alltid vært aktuelt, men kanskje mer nå enn noen gang, sa styreleder Knut Høydal til ReAvisa da planene ble kjent.

Ordføreren skrøyt av initiativet i det siste kommunestyremøtet.

Vil skvære opp

– Vi ønsker både ungdom og eldre hjertelig velkommen på møtet. Her på Elverhøy har vi prata ut om saker og ting før, gjennom flere generasjoner, så vi gjør det gjerne igjen, sa Knut i den siste papiravisa.

– Først og fremst vil vi høre ønskene fra ungdommene. Og fortelle hva vi tenker, mulighet for å bruke huset, kanskje få noen av den eldre generasjonen av rånere til å hjelpe dem til å skru litt, forteller ungdomsklubb-leder Lars.

– Kari fra Ung i Tønsberg skal ta med seg det som blir sagt tilbake til styre og stell i Tønsberg kommune, så går veien videre derifra.

– Håper vi blir hørt

Kasper Vilnes snakker på vegne av Re-ungdommen som henger på Revetal.

– Hva håper dere skjer på møtet?

– At vi blir hørt. Og at vi finner en god løsning alle er fornøyd med, sier Kasper til ReAvisa.

Leserinnlegg: Mekker et tilbud til motor-ungdommen.

, , , , ,