Last ned ReAvisa på papir oktober 2020

NY AVIS: I postkassene, der folk møtes, og til gratis nedlasting på nettavisa. Faksimile: ReAvisa, oktober 2020.

En ny utgave av ReAvisa ligger i postkassa, der folk møtes, og til gratis nedlasting her på nettavisa torsdag 15. oktober 2020.

Last ned ReAvisa oktober 2020 – gratis!

I denne avisa kan du lese om den siste utvidelsen av Bibo, og en av de aller største pådriverne bak de mange oppgraderingene av idrettsanlegget gjennom fem tiår: Svein Olsen.

KLAR, FERDIG, GÅ! Bit for bit har Bibo blitt det fantastiske idrettsanlegget det er i dag. Her går starten for årets rulleskifestival, der en utvida og enda bedre asfaltløype ble tatt i bruk for aller første gang. Foto: Stian Ormestad.

Åpningen av den nye asfaltløypa var lagt til samme helg som årets rulleskifestival, der den utvida sløyfa ble brukt for aller første gang.

Korona-konfirmanter

Du kan lese om konfirmasjon i korona-tid, der vi har snakka med Re-ungdom om den spesielle tida. De kirkelige konfirmasjonene er nå gjennomført i Re, de humanistiske gjenstår.

Og vi summerer opp alt som er skrivi og sagt i ReAvisa-spaltene rundt råning på Revetal, naboklager, hærverk på skolene, og det flotte initiativet til «kulturgarasjen» på Elverhøy.

Det skjer mye på kulturfronten i Re igjen. Fram mot jul skal det spilles juleshow dobbelt opp på Restauranten, og Revetal gamle stasjon har en ganske tettpakka plan for konserthøsten.

Bursdagspenger fra Meny Revetal

Og denne utgavens bursdagspengevinnere fra Meny Revetal er Vålespeiderne – gratulerer!

I tillegg får du boktips fra biblioteket, nyttige kortreiste annonser, pluss mye, mye mer.

Vi ønsker alle våre lesere en god lesestund!

Se video det vises til i papiravisa:

Se fotogalleri det vises til i papiravisa:

TV-AKSJON: Til helga er det TV-aksjonen 2020, med en digital vri i korona-tid. Re-bønder og folkevalgte i nye Tønsberg kommune har allerede starta mobiliseringen, her på Tufte gård. Foto: Tønsberg kommune.

Den neste ReAvisa har frist 29. oktober, med utgivelse torsdag 5. november. Nettavisa oppdateres javnt og trutt.

Tips oss om gode, lokale saker: Tips@ReAvisa.no. Annonsere i ReAvisa? Ta kontakt på Annonse@ReAvisa.no.

Hele planen for 2020 finner du her.

Her finner du ReAvisa-arkivet, der du kan laste ned tidligere papiraviser.