Monica er tilbake på Restauranten: – Veldig digg!

Både meny og åpningstid er korta ned, men Monica på Restauranten er tilbake fra og med i dag – glad for å lage mat til deg.

Leder: – Vi holder koken, også i disse korona-tider.

Fra og med i dag, mandag 27. april, holder Restauranten på Revetal dørene åpne igjen.

RESTAURANTEN-SJEF: Monica Larsen permitterte hele staben da korona-krisa slo over oss. Nå starter Restauranten på Revetal forsiktig opp igjen. Foto: Privat.

Riktignok med reduserte åpningstider, fra klokka 11.00 – 15.00.

– Digg å være på jobb igjen!

– Vi prøver oss litt forsiktig, forteller Monica til ReAvisa. Både åpningstid og meny vil være litt kortere. – Håper på forståelse for at ting kan ta litt lengre tid, da det bare er en på jobb.

– Vi gleder oss til den dagen alle kan jobbe igjen!, sier Monica som permitterte hele staben da de strenge korona-restriksjonene ble satt inn torsdag 12. mars.

Etter halvannen måned stengt i disse korona-tider er det digg å være på jobb igjen, forteller Restauranten-sjefen til ReAvisa.

Vasker og desinfiserer til punkt og prikke

Det er en del hensyn som må tas, for at Restauranten kan holde oppe:

– Vis hensyn og hold avstand, og betal helst med kort, er oppfordringen til gjestene.

Monica på sin side vasker og desinfiserer til punkt og prikke, i samråd med veilederen for serveringssteder.

Les også: Slik møtte lokalt næringsliv korona-krisa.

Les også: Frisørene åpner igjen: – Det vil bli litt dyrere.

Les mer om Restauranten på Revetal i ReAvisa-arkivet.

TØFFE TIDER: Korona-krisa førte til at Restauranten har holdt stengt i halvannen måned. Monica Larsen permitterte hele staben, og fortalte at det ikke var starten hun hadde drømt om som fersk Restauranten-sjef. Arkivfoto: Stian Ormestad.

Stille i Re – se video:

ReAvisa vil fortsatt være gratis, men mange spør om å få bidra med en liten slant.
Vi har Vipps 54 02 82 / konto 1506.09.87979.

Her kan du lese alt om korona-krisa i Re.