Last ned ReAvisa på papir mars 2020

VEL, VEL, VEL: Velforeningene i Re blir bare viktigere inn i nye Tønsberg, som bindeleddet mellom grenda, byggefeltet eller nabolaget der du bor og storkommunen. Lokalavisa har tatt en runde til velforeingene i Re, vi har sett bakover i tid, vi ser på ståa i dag, og vi ser litt inn i framtida. Faksimile: ReAvisa, mars 2020.

En ny utgave av ReAvisa ligger i postkassa, der folk møtes, og til gratis nedlasting her på nettavisa torsdag 5. mars 2020. Her avslører vi ikke bare ett, men to gode formål i Re som er trekki ut som mottakere av Meny Revetals bursdagspenger!

Last ned ReAvisa på papir mars 2020 – gratis!

Her finner du ReAvisa-arkivet, der du kan laste ned tidligere aviser.

STÅR FOR TREKKINGA: Senterleder Tom Bøyesen holder posen, gammel-ordfører Thorvald Hillestad trekker, og kjøpmann og sentrumsutvikler Martin Gran gir bort bursdagspengene. ReAvisa presenterer alle 11 vinnerne av 10.000 kroner hver gjennom resten av bursdagsåret. Foto: Stian Ormestad.

Meny-butikken feirer 110 år, og 110.000 kroner skal deles ut til gode formål i Re – les mer om det i februar-avisa.

ReAvisas Facebook-side legges det ut en video av trekkinga av hver og en vinner, og trekkinga står gammel-ordfører Thorvald Hillestad for, sammen med senterleder på Re-torvet Tom Bøyesen og kjøpmann Martin Gran.

Første vinnere presenteres i mars-avisa.

Se fotogalleri det vises til i papiravisa:

Se video det vises til i papiravisa:

Last ned ReAvisa på papir mars 2020 – gratis!

Den neste ReAvisa har frist 26. mars, og utgivelse er torsdag 2. april. Nettavisa oppdateres javnt og trutt.

Hele planen for 2020 finner du her.

LEKENDE LETT? Åssen er det med velforeningene rundt om i Re? Er det lekende lett å få folk på dugnad? Foto: Stian Ormestad.

Tips oss om gode, lokale saker: Tips@ReAvisa.no. Annonsere i ReAvisa? Ta kontakt på Annonse@ReAvisa.no.

Sjekk også ReAvisa-arkivet.

,