– Foreslå din favoritt til Årets idrettsnavn i Re!

ReAvisa_Re-mila_200_NETT

ALLEREDE NOMINERT: Re-mila og løpsgeneral Erling Schjetne fra Ramnes er allerede foreslått. Flere forslag renner inn, og det vil bli en avstemning på nettavisa ReAvisa.no fra og med 9. november som avgjør hvem som blir Årets idrettsnavn i Re 2016. Foto: Stian Ormestad.

RE: Begrunnede forslag kan sendes til Stian@ReAvisa.no, eller skriv i kommentarfeltet nederst i saken – husk fristen 1. november 2016. 

Flere forslag har allerede kommet inn, og det er fortsatt tid til å foreslå flere kanditater til tittelen Årets idrettsnavn i Re 2016.

Husk å forklare hvorfor du mener akkurat din favoritt bør vinne kåringen – dette vil utgjøre presentasjonen i avstemningen. Begrunnede forslag presenteres i november-avisa.

Takhøyden er stor, det må ikke bare foreslås elite- men også breddeutøvere. Like viktig som sportslige prestasjoner er lagånd og patriotisme. I så måte er det åpent for å nominere organisatorer i det lokale idrettslivet. Både utøvere, trenere, ildsjeler og viktige støttespillere i det yrende idrettsmiljøet i Re kan nomineres.

Nytt av året er at ReAvisa-leserne skal stemme fram vinneren, det skjer på nettavisa ReAvisa.no fra og med 9. november til 23. november.

Vinneren av Årets idrettsnavn i Re 2016 vinner heder og ære, og vil bli presentert i desember-avisa. Begrunnede forslag kan sendes til Stian@ReAvisa.no, eller skriv i kommentarfeltet under – husk fristen 1. november 2016.

Tidligere vinnere er skyttertalentet Jeanette Hegg Duestad fra Fon, sykkeltalentet Torjus Sleen fra Fon og fotballtalentet Tobias Gran fra Ramnes.