Seriefinale på hjemmebane i kveld

020616_RE_FK_100.JPG

MER JUBEL PÅ HJEMMEBANE? Re FK er det eneste laget som har slått Husøy på bortebane denne sesongen. Nå gjenstår det bare å gruse dem hjemme i Bergsåsen. Foto: Stian Ormestad.

BERGSÅSEN: Etter flere år tidligere med spenning om både opprykk og nedrykk, er det mindre som står på spill i årets sesongavslutning på hjemmebane. Re-gutta håper likevel på fulle tribuner når Husøy tre plasser over på tabellen skal gruses i kveld.

Se bilder fra fotballsesongen 2016!

Les også: Foreslå din favoritt til Årets idrettsnavn i Re 2016

Re FK spiller i 4. divisjon, etter nedrykket i 2014. Før det rykka Re-gutta opp til 3. divisjon og ned til 4. divisjon mange år på rad.

De to siste sesongene har Re FK etablert seg i 4. divisjon, uten like hårete mål. Før siste innspurt står Re med 9 seiere og 12 tap denne sesongen – noe Re-gutta sier seg fornøyd med.

– A-laget har klart målsetningen om å ende på topp seks denne sesongen, men det står fremdeles mye ære på spill når laget møter Husøy til sesongavslutning i Bergsåsen torsdag kveld, skriver Re FK på Facebook-eventet.

I det motsatte oppgjøret vant Re hele 4-1, og ble det eneste laget som har tatt poeng borte mot Husøy denne sesongen.

– Møt opp i Bergsåsen til sesongens siste kamp!, oppfordrer Re FK. Kampstart er klokka 19.30.

Se bilder fra fotballsesongen 2016!

Les mer under emneknaggen Re FK.

Les også: Foreslå din favoritt til Årets idrettsnavn i Re 2016

080916_RE_FK_005.jpg

SESONGAVSLUTNING I BERGSÅSEN: Re FK med kaptein Simen Wifstad avslutter sesongen på hjemmebane i kveld, torsdag 27. oktober 2016. Foto: Stian Ormestad.