Visste du at vi har landets største kiropraktorklinikk på Revetal?

REVETAL: Bli med på en kjapp omvisning på 360 kiropraktor-klinikken med kiropraktor Michael B. Dibley i videoklippet over. Og les mer i ReAvisa onsdag 9. mars 2016.

360-gruppen er allerede representert i Sandvika, Bø i Telemark, Horten og Revetal, som blir hovedavdelingen etter utvidelsen.

Med sine 200 splitter nye kvadratmeter i Næringsbygget er 360 kiropraktor-gruppens klinikk på Revetal mest sannsynlig den største i landet. I amerikansk beskjedenhet mener sjefen sjøl, kiropraktor Michael B. Dibley, at Revetal-klinikken kan være den største i hele Skandinavia.

Det er ikke tilfeldig: – Folk heier veldig på hverandre her på Revetal. Folk tør å satse. Derfor, forteller Michael til ReAvisa.

020316_360KIROPRAKTOR_2

LYKKELIG UNDER SAMME, NYE TAK: Fra venstre ser vi Kristen Moss, kontoransvarlig, Cathrine Walle, kiropraktor, Michael B Dibley, kiropraktor, Aja Solheim, massasje og barnemassasje, og Tonje Hansen Teien, massasje og akkupunktur. Foto: Stian Ormestad.

Alt er tenkt på – farger, dekor, innredning og musikken over høytalerne.  De nye lokalene har vært i bruk ett par uker, men først onsdag 30. mars blir det offisiell åpningsfest fra klokka 16.00 og utover ettermiddagen og kvelden.

– Alle er velkommen, inviterer 360-gjengen på Revetal.

Les mer om 360-klinikken i neste ReAvisa, onsdag 9. mars 2016 – avisa kommer til gratis nedlasting på nett samme dag.

Der kan du også lese om Sandefjord Naprapat & helse som starter opp på Revetal, som den første avdelingen utenfor byen etter 20 års drift. De starter opp vegg i vegg med Revetal kolonial – som du kan lese mer om her.

Det skjer mye på Revetal, som alltid: Samme dag som ReAvisa kommer ut, er det også infomøte om en stor Revetal-utbygging – les mer om det her.

030316_NAPRAPAT_3

MER HELSE PÅ REVETAL: Naprapat & helse Sandefjord ved Per Thomas Mørk og Alexander Treiden starter opp en avdeling på Revetal, med åpning mandag 14. mars. Til daglig er det Lene Honore som vil ta i mot folk på Revetal. Les mer i ReAvisa, mars 2016. Foto: Stian Ormestad.

,