Sesongen er i gang – nå går det slag i slag framover

SCORER: Simen Wifstad sørger for tomålsseier i semifinalen mot Runar. Foto: Stian Ormestad.

BERGSÅSEN: Meny Arena Cup 2019 går over flere helger, og først ut var senior menn sist helg. Re-gutta tok seg helt til finalen.

Se bilder fra fotballsesongen 2019 – oppdateres gjennom sesongen.

Meny Arena Cup 2019 for senior ble spilt fra morgen til kveld lørdag 12. januar. Alle turneringshelgene blir arrangert i kaldhalden i Bergsåsen idrettspark.

NESTEN – MEN BARE NESTEN: Morten Hønneland tok sine Re-gutter helt til finalen. Foto: Stian Ormestad.

Re FKs seniorer tok seg greit til finale, men der ble FK Tønsberg for sterke og rappa seieren fra hjemmefavorittene.

Seks fotballcuper på rappen i Re

Og nå går det slag i slag på hjemmebane framover for Re FK-lag i flere aldre:

Allerede neste helg skal G19 spille turnering, både lørdag og søndag.

Videre G16 den siste helga i januar, G13 den første helga i februar over fredag og lørdag, G14 den første helga i februar på søndag.

Og til slutt J13-14 lørdag 9. mars.

Mer info om cupen finner du hos Re FK, som arrangerer det hele (ekstern lenke).

OFFENSIVE: Re FK startet med ett mål baklengs i semifinalen mot Runar, men snudde kampen og vant tilslutt med to. Foto: Stian Ormestad.

FOTBALL ELLER STIV HEKS? Simen Wifstad sliter her med en motspiller. Foto: Stian Ormestad.

FOTBALL ELLER STIV HEKS? Simen ender etter hvert opp på ryggen til motspilleren. Foto: Stian Ormestad.

FOTBALL ELLER STIV HEKS? Simen har ikke gjort noe gæærnt. Foto: Stian Ormestad.

SCORING! Når Simen er ferdig med å leke stiv heks med Runar-spillerne, tar han like gjerne og scorer vinnermålet. Foto: Stian Ormestad.

FEIRING: Simen og resten av Re FK-gutta feirer finaleplass. Foto: Stian Ormestad.

NEDE FOR TELLING: Veteranen Audun Kalleberg måtte legge seg nedpå litt etter hard medfart. Foto: Stian Ormestad.

FIN START: Meny Arena Cup 2019 fikk en fin start med finalespill for hjemmelaget. Foto: Stian Ormestad.