Åpent hus: – Dette blir en slags uformell åpning

ILDSJELER FOR FRIVILLIGHETEN: Rikka Marie Rivrud, Ingunn Henriksen Leeber og Cathrine Bøhle fikk i dag nøkkelen, og inviterer til åpent hus i morgen 1. mai 2024. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

– Er du nysgjerrig, så kom!, inviterer trioen som i dag fikk nøkkelen til «frivillighetens hus» på Revetal. – Nå er huset «vårt», i ordets videste forstand, og hele bygda er velkommen inn.

Les papiravisa på nettavisa april 2024 – gratis!

Her finner du avisa – sjekk hvor i Re og omegn.

Det er åpent hus fra klokka 13.00 til 15.00 onsdag 1. mai 2024, dagen etter at det i dag var nøkkeloverrekkelse til Låhnehuset på Revetal. Huset ligger i tilknytning til Revetalhagen, og både hus og hage skal bli en base for frivillige krefter i bygda vår.

Her kan du lese mer om prosessen som leda fram til et «frivillighetens hus» på Revetal. I papiravisa oppsummerer vi alt som har skjedd, og her på nettavisa ser du bildene.

– Du er hjertelig velkommen

ÅPENT HUS: – Du er hjertelig velkommen!, inviterer representantene for NaKuHel Vestfold som i dag overtok nøkkelen fra kommunen, via kjøpmann og sentrumsutvikler Martin Gran. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

– Dette blir en slags uformell åpning, forteller ildsjelene for frivilligheten i Re Ingunn Henriksen Leeber, Cathrine Bøhle og Rikka Marie Rivrud til ReAvisa.

– Alle som vil kan stikke innom, kaffen er klar, og det blir også noe å bite i, forteller trioen som gjerne viser fram huset og de foreløpige planene for det.

– Ta turen innom for å slå av en prat. Det blir enkel servering – og nye medlemmer får en gratis svele eller vaffel ved innmelding, forteller Ingunn.

– Du er hjertelig velkommen!, inviterer trioen som i dag overtok nøkkelen fra kommunen, via kjøpmann og sentrumsutvikler Martin Gran.

– Nesten en litt sjokkarta opplevelse at drømmen gikk i oppfyllelse.

SLIKE SKILT SKAL NED: Revetal åpnes opp og får grønne lunger og lavterskel møteplasser, en bygdeby verdig. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Enstemmig vedtatt: Dette blir et hus for frivilligheten i Re.

– Vi trenger mer forutsigbarhet for frivilligheten.

LIKER DU LOKALAVISA – VIL DU STØTTE JOBBEN SOM GJØRES?
REAVISA-VIPPSEN ER 54 02 82.

Les om frivilligheten i Re.

, ,