Påmeldingsfrist i morgen, men det er for lengst fullt: – Luksusproblem

Tilbudet vokser seg større, men det er ikke plass til alle. – Det er mange som synes det er koselig å komma seg ut og prate litt.

Enstemmig vedtatt: Dette blir et hus for frivilligheten.

Inger Lise Gran har tatt i mot påmeldinger på vegne av Våle sanitetsforening. Hun forteller at etter en annonse i ReAvisa, blir det fullt – enda det er utvida med tjue plasser:

– «Alle» ser det i ReAvisa, når det kommer der så får vi dekt hele Re. Tidligere har vi hengt opp lapper, men det er en svær jobb og det funker ikke like bra.

Øker kapasiteten

MIDDAG FOR HJEMMEBOENDE PENSJONISTER I RE: Dette blir den tredje gangen «Kanskje kommer kongen» arrangeres, med full påmelding og vel så det. Arkivfoto.

– Derfor er det veldig bra å rykke inn ei annonse i avisa, forteller Inger Lise Gran. Men det fører til at det ikke er plass til alle som melder seg på, siden pågangen har vært så stor.

Sanitetskvinnene starta med en middag for hjemmeboende pensjonister kalt «Kanskje kommer kongen» i fjor. Dette er tredje gangen de arrangerer.

Først var kapasiteten 70, så 80, nå 90 – og enda det er tjue plassere flere enn første gang, er det ikke plass til alle som vil være med.

Ny mulighet til høsten

I annonsen i ReAvisa heter det at påmeldingsfrist er 10. april, eller fram til det er fullt. Og det ble kjapt fullt etter at mars-avisa med annonsen var ute.

– Vi måtte sette strek for påmeldinger, men det vil nok bli en ny mulighet til høsten, forteller Inger Lise til lokalavisa.

– Vi regner med det, men det kommer litt an på økonomi.

Alt sammen er gratis

Våle sanitetsforening står for gratis middag, kaffe og kaker, og det er underholdning.

De låner Re helsehus til middagen med mye attåt, som er blitt så populært.

I våres finner middagen sted fra klokka 16.00 onsdag 24. april 2024.

Les også: Ti år siden skjebnemøtet her.

Les papiravisa på nettavisa – gratis.

LIKER DU LOKALAVISA – VIL DU STØTTE JOBBEN SOM GJØRES?
REAVISA-VIPPSEN ER 54 02 82.

Les mer om frivillighet i Re.

,