Veronica signerer boka si hjemme i Re

GJEST PÅ LINDMO: Tidligere i høst snakka Veronica Danielsen (28) om nordlys på NRK-programmet Lindmo. Hun har også laga en Burde vært pensum-episode om nordlyset for NRK radio. Foto: NRK.

På bittelille julaften kan du sikre deg ei signert bok av årets bokdebutant fra Re – om et fenomen vi bare har sett mer og mer til her i Re.

Les ReAvisa på papir desember 2023 – gratis!

Her finner du ReAvisa – sjekk alle hentesteder i Re og omegn.

Det var 19. oktober i år at Veronica Danielsen (28) fra Re debuterte som forfatter. Fra før av er hun fysiker og vitenskapsformidler.

Nordlys er ett av flere interessefelt. Fascinasjonen har hun hatt helt siden hun var ei lita jente. Og det førte til boka «Nordlyset», utgitt av Cappelen Damm.

Bokkjøp med en personlig hilsen

«NORDLYSET»: Omslaget på Veronica Danielsen (28) sin første bok, som forteller blant annet hva nordlys er, og hvordan det oppstår, hva de rare tallene i nordlysappene betyr, hvordan nordlys påvirker dyr, mennesker og teknologi, og hvordan nordlyset ser ut på andre planeter. Faksimile: Cappelen Damm.

– Fredag 22. desember signerer jeg bøker på Revetal! Håper å se deg der, forteller Veronica Danielsen, bokdebutanten som ga ut ei bok om nordlyset tidligere i år.

Det er den lokale bokhandleren Norli Revetal som er stedet, og klokkeslettet er fra klokka 12.00 til 14.00 førstkommende fredag, bittelille julaften:

– Vi er så heldig å få besøk av Veronica. Da kan du få kjøpt boka «Nordlyset» med en personlig hilsen. Velkommen til julehandel hos oss.

Bakgrunn: – En skulle kanskje ikke tro at Re er stedet som fostrer flest nordlysnerder.

NORDLYS OVER RE: Bildet er tatt fra Jarberg i desember 2015. Etter den tid har det vært mye nordlys å se over Re. Foto: Arnt Mollan.

Fra arkivet: Sjekk de flotte leserbildene av nordlyset over Re.

LIKER DU LOKALAVISA – VIL DU STØTTE JOBBEN SOM GJØRES?
REAVISA-VIPPSEN ER 54 02 82.

Les mer om natur i Re.

Les mer om folk i Re.

, ,