Les papiravisa på nettavisa – desember 2023

GODT LOKALT LESESTOFF: Ei rykende fersk avis ligger i avishyllene, dette er årets juleavis. Faksimile.

Med denne blekka ønsker ReAvisa hele bygda en riktig så god jul – det er mye å finne på i Re! Du finner juleavisa overalt rundt om i Re og omegn, og du kan lese papiravisa på nettavisa.

Les ReAvisa på papir desember 2023 – gratis!

Her finner du ReAvisa – sjekk alle hentesteder i Re og omegn.

Jula nærmer seg, og du får som vanlig oversikten over hva som skjer hvor i ReAvisa: Julegrantenning, juletrefest, julebord, julespill, julekino, romjulsfest og julemarked.

Blant alle julemarked er det et ganske så ferskt et på Linnestad, rett ved slagstedet for Slaget på Re i 1163, med «Purkene på Linnestad».

Slutt etter nesten seksti år med hest

DRIVE-THRU PÅ BURGER KING: Ekteparet, hestene og de staselige vognene er blitt en del av bygdeby-bildet. Her er et bursdagsselskap innom Burger King på Revetal. Nå selges alt, og for første gang i sine voksne liv skal Jeanette og Roger Haeselich ikke la alt i livet bli bestemt ut ifra hestenes behov. Kanskje ender de opp i en husbåt i Jamaica? Arkivfoto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Dette året går mot slutten, men det er store planer for det nye. Blant annet på Kulturhuset Elverhøy, der de vil gjøre sitt til bevare gammel og god bygdekultur.

Det kjente og kjære synet av Jeanette, Roger, hestene og de staselige vognene deres vil være en del av bygdeby-bildet ut dette året, men så er det slutt.

Etter nesten seksti år med hest, er eventyret over fra årsskiftet – flere hundre år med heste-historie skal tømmes fra bygget i bånn av Bergsåsen.

Fra femten til godt over hundre spillere

FØRSTE TURNERING PÅ HJEMMEBANE: Scott Skifjell (18) og Dennis Håkonsen (18) er to av godt over hundre volleyballspillere i IL Ivrig. Lokalavisa var på plass da de spilte sin aller første turnering på hjemmebane tidligere i høst. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Dette året har vært et rekord-år for IL Ivrig volleyball – aldri har flere spilt volleyball i Re, enn nå. Les om hvordan de gikk fra femten til godt over hundre spillere.

Pluss mye, mye, mye mer av godt lokalt lesestoff som holder deg oppdatert på hva som skjer der du bor.

Så slå deg ned med ReAvisa, enten det er fysisk i handa eller på skjermen.

Les ReAvisa på papir desember 2023 – gratis!

Her finner du ReAvisa på papir – sjekk hentesteder:

I ReAvisa får du godt lokalt lesestoff og nyttige annonser fra det lokale næringslivet.

Henge med? Annonse@ReAvisa.no. Tips til gode saker? Tips@ReAvisa.no.

LIKER DU LOKALAVISA – VIL DU STØTTE JOBBEN SOM GJØRES?
REAVISA-VIPPSEN ER 54 02 82.

Her er papiravis-arkivet.

,