Ordfører-Frank vil sitte og blomstre på Re-torvet en gang i måneden – minst

FAST RE-BESØK: Hver første torsdag i måneden. Den første torsdagen blir 2. november, og ordfører-Frank vil være der fra klokka 14.00, på benken ved blomsterbutikken. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

– Avhengig av responsen vil jeg vurdere om det etter hvert kan bli oftere, forteller den ferske ordføreren i Tønsberg kommune. Han vil være tilgjengelig for folk på en benk ved blomsterbutikken.

Les mer om Frank som ordfører i denne papiravisa – last ned gratis.

– Kan informere om at jeg kommer til å sitte på Re-torvet hver første torsdag i måneden, skriver ordfører Frank Pedersen til ReAvisa. Tilgjengelighet var noe av det første Frank sa om seg sjøl, som kommende ordfører, til ReAvisa – les hele saken i denne papiravisa.

Den ferske ordføreren vil sitte på benken ved blomsterbutikken, det vil vel si der gamle-ordfører i gamle Re kommune Thorvald Hillestad satt – det som ikke ble «ordførerens hjørne», men «ordførerens søyle».

Vil være der det er flest folk

Den nå avtroppede ordføreren i Tønsberg kommunes første periode som sammenslått av Re og Tønsberg, Anne Rygh Pedersen, satt ved borgerbordet på biblioteket.

– Jeg kommer ikke til å sitte der. Jeg liker å være der det er flest folk. Minst en gang i måneden, avhengig av responsen vil jeg vurdere om det etter hvert kan bli oftere.

Første gang blir torsdag 2. november, og Frank er å finne på benken ved blomsterbutikken fra klokka 14.00 og en stund utover dagen.

Talerstol fra Re

I det første kommunestyremøtet etter valget, der den nye ordføreren og det nye kommunestyret ble konstituert, ble også den nye kommunestyresalen i Tønsberg tatt i bruk.

Dette er den tidligere bystyresalen som er pussa opp og blitt en kommunestyresal for hele den sammenslåtte storkommunen.

Blant annet er talerstolen henta fra den gamle kommunestyresalen i Re, fortalte Frank, etter å ha fått overrakt ordførerkjedet.

BLÅ ORDFØRER PÅ RØD LØPER: Frank Pedersen (H) kommer til kommunestyremøtet der han skal konstitueres som ny ordfører i Tønsberg kommune. Foto: Tønsberg kommune.

Les mer om Frank som ordfører i denne papiravisa – last ned gratis.

Høyre-vinden blåser Senterpartiet av tronen i Re.

Sjekk også: Ordfører-Frank vant sin klasse.

LIKER DU LOKALAVISA – VIL DU STØTTE JOBBEN SOM GJØRES?
REAVISA-VIPPSEN ER 54 02 82.

Les mer om folk i Re.