Last ned ReAvisa på papir september 2023

GODT LOKALT LESESTOFF: Ei rykende fersk avis ligger i avishyllene torsdag 21. september 2023. Faksimile.

Ny avis, med masse godt lokalt lesestoff. Du finner’n i avisstativene, og papiravisa kan lastes ned på nettavisa.

Last ned ReAvisa september 2023 – gratis!

Her finner du ReAvisa – se hentesteder.

I denne avisa kan du lese om Ragnar Sørhaug (67) fra Bjune som gir bånn gass i blinde – med bare fire – fem prosent syn igjen.

Han hopper over haugene på Ødegården, med dattera på den høyeste haugen som hans øyne rundt banen.

– Vi har noen myter å knuse

– KORPS ER MORO! Leona (10) og Regine (13) er den yngste generasjonen i en ekte korpsfamilie, her på fanget til mamma og pappa. Mamma Stine Rui er korpsleder for Ramnes og Røråstoppen skolekorps. Pappa Leif Arne Larsen er fanebærer på 17. mai. De veit at det er mange fordommer, som gjør at flere foreldre kvier seg for å la ungene begynne i korps. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

En viktig sak, for Re som kultursted: Det ropes varsku om en korps-krise. Det går alltid litt opp og ned, fra år til år, men over lengre tid har medlemstallet gått ned.

Gjennom generasjoner har korps vært det første møte med musikkglede, som en garantist for rekruttering til Re som kultursted.

Nå står korpsene i fare for å forsvinne, ikke fordi barna ikke er interessert, men fordi foreldre er skeptisk til korps.

– Vi har noen myter å knuse, forteller korpslederne – les mye mer om det i denne papiravisa.

Godt lokalt lesestoff

HØYRE-VIND OVER RE, TØNSBERG OG LANDET: Det er en ny politisk virkelighet i bygda vår: For første gang er Høyre største parti, og for første gang noen sinne, med unntak av én periode i gamle Våle kommune for førti år siden, får vi en Høyre-ordfører. Den tilliten skal vår nye ordfører Frank Pedersen (H) forvalte på en god måte – også i Re, lover en ivrig kommende ordfører i prat med ReAvisa. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Vi har tatt en skikkelig prat med vår nye ordfører, Frank Pedersen (H), og vi oppsummerer kjapt lokalvalget sett med Re-øyne.

Og vi oppsummerer en Re-sommer som smakte, der stikkord er «rømmegrøt», «lapskaus» og «knutekål». For Åpen gård på Brår var stikkordene «potet» og «purke», vi røper hvem som vant hva av konkurranser.

Pluss mye, mye, mye mer godt lokalt lesestoff – last ned ReAvisa her. Som alltid gratis – men vil du likevel gi en slant, så er ReAvisa-vippsen 54 02 82.

BÅNN GASS – I BLINDE: Ragnar Sørhaug (67) kjørte sine første runder for femti år siden på Ødegården her i Re. – Jeg kan denne banen i blinde – og det er jo enda godt!, sier den spreke 67-åringen og ler godt. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Her finner du ReAvisa på papir – sjekk hentesteder:

I ReAvisa får du godt lokalt lesestoff og nyttige annonser fra det lokale næringslivet.

Henge med? Annonse@ReAvisa.no. Tips til gode saker? Tips@ReAvisa.no.

LIKER DU LOKALAVISA – VIL DU STØTTE JOBBEN SOM GJØRES?
REAVISA-VIPPSEN ER 54 02 82.

Her er papiravis-arkivet.

, , , , , , , , , ,