Visesang, gammaldags basar og salgsmesse

KONSERT I RE: Den folkekjære artisten Louis Jacoby, her fotografert på en annen konsert i Re hos Kaffetid for fire år siden. Da var det helt utsolgt. Kveldens konsert på samfunnshuset er gratis. Arkivfoto: Stian Ormestad, ReAvisa.

I kveld er det konsert på samfunnshuset, om ett par dager er det gammeldags basar på menighetshuset, og om ett par helger blir det salgsmesse på samfunnshuset.

Les ReAvisa på papir – last ned gratis!

Mye av dette kunne du lese om allerede i den siste papiravisa, som du kan plukke med deg overalt i Re og omegn og papiravisa kan lastes ned på nettavisa.

Men vi minner om det også her på nettavisa – for allerede i kveld, tirsdag 10. oktober, skjer det første av flere ting i Våle denne høsten:

Konsert på samfunnshuset

Ramnes og Våle og Undrumsdal pensjonistforeninger møtes på Våle samfunnshus tirsdag 10. oktober, med møte og konsert med Louis Jacoby.

Konserten er gratis og alle er velkomne, informerer pensjonistforeningene i Re.

Møtet starter klokka 18.00, minner arrangørene om.

Basar på menighetshuset

Det blir en god gammeldags basar på Våle menighetshus torsdag 12. oktober klokka 19.00, forteller Våle kirkekor i en epost til lokalavisa.

– Med åresalg, korsang og musikk, kaffeservering, med mer. Vi tar vipps og kontanter, forteller kirkekoret.

Våle menighetshus huser også Internasjonal kulturkafe hver søndag, les mer om det her.

Salgsmesse på samfunnshuset

Våle farge og fantasi har lenge planlagt den årlige salgsmessa på Våle samfunnshus, som nå nærmer seg. Det skjer neste helg, lørdag 21. og søndag 22. oktober fra klokka 11.00 til 17.00.

– Nytt av året er en smultringvogn ute. Inne er det mange utstillere med salg av håndarbeid og husflidsprodukter, mat, kaker, honning, snop og mye mere.

– I lillesalen kan folk ta seg en kaffekopp med noe godt til, informerer arrangøren Våle farge og fantasi.

SALGSMESSE: På Våle samfunnshus i regi av Våle farge og fantasi. Bildet er fra et tidligere år med salgsmesse av samme slag her. Arkivfoto: Håkon Westby, ReAvisa.

Les ReAvisa på papir – last ned gratis!

LIKER DU LOKALAVISA – VIL DU STØTTE JOBBEN SOM GJØRES?
REAVISA-VIPPSEN ER 54 02 82.

Les mer om kultur i Re.