Nok en utsolgt konsert her: – Smekkfullt!

Kaffetid på Re-torvet fikk nok en fulltreffer på sin torsdagskveld-konsert på Re-torvet – dette var den sekstende utsolgte konserten på rad her.

Fra arkivet: Les om den aller første Kaffetid-konserten.

– Vi takker Trond Granlund Trio for en kjempekonsert på Kaffetid, skriver kafeen i andreetasje på Re-torvet på Facebook. Før konserten sendte de live, mellom kafebordene:

– Smekkfullt!, sier Ole Bjørnar Rødje på Facebook-sendinga. Han og kona Heidi Thoren Rødje driver kafeen.

Stor suksess – nok en gang

VERTSKAP OG GJESTER PÅ SCENEN: Trond Granlund Trio ble godt tatt i mot av vertskapet ved Kaffetid, og ikke minst et fullsatt publikum i andreetasjen på Re-torvet. Foto: Privat.

Til ReAvisa forteller de at det før denne konserten har vært femten utsolgte konserter her, med folkekjære artister som Sputnik, Rune Rudberg, Jørn Hoel, Steinar Albrigtsen, med mange flere.

Denne ukas konsert med Trond Granlund Trio ble også utsolgt, det vil si seksten på rad. 

At dette var nok en suksess, kan vi se av tilbakemeldingene:

Fire år med Kaffetid-konserter

– Tusen takk for en fantastisk kveld, atter en gang. Alltid koselig på konsertene, og hos dere på Kaffetid, skriver en av alle de fornøyde konsertgjestene.

Det er en intim scene, som ReAvisa skreiv om første gang for fire år siden, da Kaffetid prøvde seg på den aller første konserten her.

I kveld, da alle butikkene på Re-torvet stengte, ble andreetasjen på kjøpesenteret til en konsertscene, skreiv lokalavisa.

Flere konserter på plakaten

Og det blir den igjen om ikke så lenge. Torsdag 23. november kommer Mr. Ray og Odd Arne Sørensen. – Mr. Ray har vært hos oss tidligere, noe som var meget populært.

– Nå har han med seg Odd Arne Sørensen, som nok er mest kjent fra dansebandet Ingemars, og han er norgesmester på trekkspill flere ganger.

Historikken tilsier utsolgt konsert, nok en gang – for det har det alltid blitt. Så det er bare å sikre seg en billett hos Kaffetid.

KAFFETID: Heidi har drivi kafeen siden 2019. Arkivfoto.

Fra arkivet: Les om den aller første Kaffetid-konserten.

LIKER DU LOKALAVISA – VIL DU STØTTE JOBBEN SOM GJØRES?
REAVISA-VIPPSEN ER 54 02 82.

Les mer om kultur i Re.