– Det smakær å endelig få prøve ut TV-skjermen

PROFIL: Amalie Olsen Gjersøe (24) blir å se på TV-skjermen til høsten, i den 19. sesongen av Bloggerne. Pressefoto: TV2.

Amalie Gjersøe Olsen er klar for Bloggerne på TV2 til høsten, men kan ikke fortelle så mye om det. Men det lille som sies, sies hvert fall på Re-dialekt.

Fra ReAvisa-arkivet: Amalie er Ridder av Re.

Sjekk ReAvisas sommermagasin – les gratis.

– Hei Amalie, får tips om bloggerne. Kult! Blir det noen klipp fra ditt kjære Re der?

– Hei! Takk! Det får dere vente å se, jeg får ikke si noe..

Stolt av Re

ALLE PROFILENE: Aurora Gude, Marna Haugen, Sofie Karlstad, Alexandra Joner, Linnea Løtvedt og Amalie Olsen er profilene som følges i høstens sesong av Bloggerne. Pressefoto: TV2.

– Aha, såpass. Noe annet som kan nevnes i ReAvisa? Du er fortsatt stolt av å være fra bygda vår?

– Ja, så klart er jeg stolt av det!! Beholder dialekta, og stolt av den, svarer Amalie Olsen Gjersøe (24) lokalavisa når vi spør.

På egen instakonto ble nyheten sleppi i forrige uke.

Det smakær

– Surprise! Det smakær å endelig få prøve ut TV-skjermen!! Så langt så elsker jeg det. Bloggerne sesong 19 kommer til høsten, skriver Amalie på sin egen insta med 170.000 følgere.

ReAvisa skreiv første gang om Amalie da hun var på vei til å runde 10.000 abonnenter på YouTube. Da var hun 17 år og lokalavisa møtte henne på jenterommet på hjemgården over Skinnane.

19 år gammel ble Amalie slått til Ridder av Re: Årets Ridder av Re har vist et ungdommelig mot, og hun setter hjemstedet i et godt lys langt utenfor Re, skreiv ReAvisa.

Tøff og ujålete

STARTEN: Lokalavisa skreiv om Amalie første gang da vi besøkte henne hjemme over Skinnane, da hun som 17-åring runda 10.000 abonnenter på YouTube. Nå har hun godt over 170.000. Arkivfoto: Synne Eggum Myrvang.

I dag har hun 172.000 abonnenter på YouTube og er en solid stemme i offentligheten, som hun hele tida har brukt til å fronte saker hun brenner for. Les mer om det i disse ReAvisa-sakene.

I Bloggerne-pressemeldinga fra TV2 presenteres Amalie slik: «Ei tøff og ujålete jente, med tatoveringer og sterke meninger».

Hun har vokst opp på en gård i Re, og er odelsjente.

Hjelper til på gården

«Moren er grisebonde, og Amalie hjelper gjerne til når det trengs – men er usikker på om hun vil ta over gården. Amalie starta på YouTube og i dag stor på Instagram, TikTok og YouTube».

Amalie har også podcasten «Flyfilla» hvor temaer er mental helse, singellivets opp- og nedturer og sex. Tidligere har hun bemerka seg i kampanjer, for bedre seksualundervisning i skolen og aksjon mot hatprat, markering av kvinnedagen, med mer.

Ifølge pressemeldinga får vi også hilse på storfamilien i programmet, og «seerne blir bedre kjent med hennes frittalende familie».

Følges tett

RIDDER AV RE: Amalie ble slått til Ridder av Re som 19-åring, en utmerkelse tilsvarende æresborgertittel i byene rundt Re. Arkivfoto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Amalie Olsen Gjersøe en av flere kjendiser fra sosiale medier som følges tett i den nye sesongen, de andre profilene er:

Aurora Gude (30), Marna Haugen (42), Alexandra Joner (33), Linnea Løtvedt (22) og Sofie Karlstad (25)

Den populære doku-såpa går inn i sin 19. sesong, og har premiere mandag 14. august på TV 2.

PROFIL: Amalie Olsen Gjersøe (24) blir å se på TV-skjermen til høsten, i den 19. sesongen av Bloggerne. Pressefoto: TV2.

Sjekk ReAvisas sommermagasin – les gratis.

LIKER DU LOKALAVISA – VIL DU STØTTE JOBBEN SOM GJØRES?
REAVISA-VIPPSEN ER 54 02 82.

Les mer om Amalie Olsen Gjersøe.

,