Nytt rekordår for Revetaldagene: – Aldri vært flere folk

TRAVEL OG TRIVELIG RE-HELG: Vilde, Tuva, Synne, Hermann, Henrik og Markus får med seg karuseller og mye annen moro på Revetaldagene, før det er tilbake til konserter på Rockstream-festivalen rett vest for Revetal igjen. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

– Karuseller er kanskje mest gøy av alt, men det er så mye som er morsomt, forteller denne gjengen som kombinerer Revetaldager med rockefestival rett oppi gata. Det var det mange som gjorde, for senterlederen forteller om ny Revetaldager-rekord.

Sjekk ReAvisas sommermagasin – les gratis.

Rockstream 2023 – se alle ReAvisa-bildene her.

Tom Bøyesen, senterleder på Re-torvet, møter på lokalavisa lørdag formiddag, og allerede da snakker han om all time high-oppslutning om årets Revetaldager. Litt seinere får vi det bekrefta:

– Ja, det trur jeg at jeg kan si. Ja, det er det. Bedre enn i fjor, og da var det tilbake til normalen og vel så det i forhold til de beste åra før pandemien.

Mange tok turen til Revetal

OPPTELLING: Tom Bøyesen anslår at dette var et nytt rekordår i antall besøkende under Revetaldagene. Arkivfoto: Stian Ormestad, ReAvisa.

– Det er masse folk her – og masse nye folk. Det er veldig trivelig, forteller senterlederen. Rett oppi gata er det rockefestival samme helg, med Rockstream 2023 – også med ny rekord.

En av de ferske kundene på Revetaldagene var en festivalgjenger som måtte kjøpe seg ei dyne etter å ha frysi den første festivalnatta på festivalcampen.

Blant alle som hadde tatt turen, både med bil, på sykkel, og mange til fots, var Vilde, Tuva, Synne, Hermann, Henrik og Markus.

Karuseller og konserter

TIVOLI I PARKEN: Revetalparken blir hvert år under Revetaldagene gjort om til et tivoli med karuseller, lotteri og godteri. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

De kjørte så mye karuseller de bare klarte på en liten tur innom tivoliet i parken, før det bar tilbake til Rockstream-festivalen.

Blant foreninger som stilte ut på stand, var NMK Tønsberg med mange aktive bilsportutøvere i bygda vår.

En av de mange som fikk prøvesitte, var Stefan som drømmer om å kjøre crosskart.

FARTSFYLT STAND: For alle som vil herje med bil, uten å risikere å miste lappen, så kunne det være smart å stikke innom standen til NMK Tønsberg med mange aktive utøvere i bygda vår. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

PRØVESITTE: Stefan drømmer om å prøve en crosskart. Her under Revetaldagene fikk han prøvesitte crosskarten til Niclas fra Brår. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

ACTION: Denne doningen har vært med på mye action, til og med flere rundvelt på taket. Stefan synes det høres litt skummelt og mest morsomt ut. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

BILCROSSBILER: Den rimeligste formen for bilsport, som mange i bygda vår driver med. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

FULL FART: Heges jazzballett svinger seg i dansen, en superfin dans som høsta stor applaus. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Bakgrunn: – Full fart med Revetaldager hele helga lang.

Sjekk ReAvisas sommermagasin – les gratis.

LIKER DU LOKALAVISA – VIL DU STØTTE JOBBEN SOM GJØRES?
REAVISA-VIPPSEN ER 54 02 82.

Les mer om næringsliv i Re.

, ,