Denne sommerhelga skjer det mye her i Re

KLART FOR FESTIVAL: Fra torsdag 29. juni til og med lørdag 1. juli er det Rockstream-festival langs Kileveien, ett par kilometer vest for Revetal. Unge Re-talenter er tradisjonen tro først ut på scenen. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Om ikke du får med deg alt, så bør du få med deg det meste – for denne helga blir det slått på stortromma av lokalt næringsliv, idrettsliv og kulturliv.

Dette kunne du lese om først i Sommermagasinet – last ned gratis.

FULL FART: Også i Revetalparken, der det er tivoli alle tre Revetaldager. Foto: Lovis Eggum Wallberg, ReAvisa.

Det skjer tre store ting denne Re-helga:

  • Revetaldagene, tradisjonen tro – der hele den lokale handelsstanden disker opp fra torsdag til lørdag med produkt- og smaksprøver, boksignering, ballongslipp og fiskedam med flotte premier, det blir tivoli i Revetalparken, og mye, mye mer. Les om årets Revetaldager her.
  • Ramnes IF-jubileum, der den lokale idrettsklubben feirer 90 år med en stor aktivitetsdag og gratis grillmat lørdag. Du kan prøve det aller meste av det Ramnes IF tilbyr av aktiviteter på det flotte idrettsanlegget i Bergsåsen. Les om Ramnes IFs 90-årsjubileum her.
  • Rockstream-festival, der tredve band kommer for å spelle på det idylliske festivalområdet langs Kileveien, rett vest for Revetal. Det er gratis inngang på Låvescenen, og konserter på totalt tre scener tre dager, torsdag, fredag og lørdag. Les om årets festival her.

Sjekker vi værmeldinga, så er det i skrivende stund stort sett meldt strålende sommervær for langhelga som starter i dag torsdag 29. juni 2023.

JUBILEUM: Klubben i Ramnes IF-leder Alfred Ringdal og mange, mange andre sitt hjerte fyller 90 år. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

REVETALRACE: Geir Widerøe, daglig leder på Modellers Revetal, låner ut biler for race under Revetaldagene. Det er bare noe av moroa som rigges i stand under årets Revetaldager. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

RE-FESTIVAL: Festivalsjef Svein Flåteteigen er klar for å ta i mot festivalgjestene til Rockstream-festival langs Kileveien, fem år etter at festivalen ble arrangert første gang. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Dette kunne du lese om først Sommermagasinet – last ned gratis.

LIKER DU LOKALAVISA – VIL DU STØTTE JOBBEN SOM GJØRES?
REAVISA-VIPPSEN ER 54 02 82.

Les mer om næringsliv i Re.

Les mer om kultur i Re.

Les mer om sport i Re.

, , ,