Hvordan rocke by’n?…

Det blir et eksotisk innslag i by’n, når bønda kommer med alle sine bygdeband fra Re. 

Leder: – Bra, bygda mi!!!

Forberedelsene har vært godt i gang lenge, til sommerens store høydepunkt i by’n – les mer om det i disse ReAvisa-sakene.

Og når rundt femti lokale hobbymusikere skal stå på en av landets råeste utescener, tar lokalavisa sitt opplysningsansvar på største alvor.

En ABC på 1 – 2 – 3

I den siste papiravisa før helgas Revårock i Foynhagen (og Storbandet Fokus i Foynhagen førstkommende onsdag) hadde vi nemlig en ABC på på 1 – 2 – 3 for alle som vil finpusse rockeformen og trimme rockefoten før Revårock i Foynhagen.

På lørdag står seks Re-band med totalt 28 artister fra bygda på scenen i Foynhagen, og påfølgende onsdag teller bygdas Storbandet Fokus 22 stykk på den samme scenen.

PR-sjef for Revårocken Thomas Stange lærer noen grep av de store artistene som har spilt her før, så bønda er klare for å rocke brygga i Tønsberg lørdag 3. juni 2023:

PR-SJEFENS RÅD: Mikrofonhåndtering er viktig.

PR-SJEFENS RÅD: Gester til publikum er viktig, akkurat som Nilsi gjør.

PR-SJEFENS RÅD: Litt attitude må til, akkurat som onkel.

PR-SJEFENS RÅD: God gitarføring er viktig, akkurat som CC Cowboys har god greie på.

PR-SJEFENS RÅD: Kule gester er tøft, akkurat som Marcus og Martinus gjør – nesten.

PR-SJEFENS RÅD: Sikt høyt og kjør på! Seks Re-band med rundt tredve musikere fra bygda vår skal stå på scenen i Foynhagen lørdag 3. juni 2023.

GRØNT OG SKJØNT: Vakre Foynhagen kan være egnet til å ikke skape så mye hjemlengsel til kubeitet i Fon, her er det grønt og skjønt og sommerlig. – Kom tidlig, er oppfordringa. Dørene åpner klokka 17.00.

SAMME SCENE SOM DE STORE: Denne helga kan du se dine lokale Re-helter på samme scene som dine store musikalske helter. Re-band som har spilt gratis på Revårock på kubeitet i Fon får nok en gang spille på en av landets råeste scener som takk.

FOYNHAGEN: En av landets råeste utescener, i det som nå er innafor våre egne kommunegrenser.

TO RE-KVELDER PÅ RAPPEN: Uka etter helga med seks Re-band i Foynhagen, står Storbandet Fokus, som holder til og øver på Re VGS, på samme scene onsdag 7. juni 2023. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Les mer: Alt klart for Revårock i Foynhagen.

Sjekk: – Vi kjører på med Motorens dag.

Nå starter Sommerles: – Superklare.

Les mer om kultur i Re.