Til helga skal det brumme godt på vellet: – Vi kjører på med Motorens dag

MOTORENS DAG: – Alle er velkommen, også folk utenbygds fra, forteller Robert Klausen: Inngang er gratis, parkering- og kioskinntekter går til drifta av lokalet til Hjerpetjønn vel. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

– Alle som har noe kult med motor må komme og vise det fram – og alle som er interessert i motor og bil må komme og se.

Dette kunne du lese først i ReAvisa på papir – last ned gratis!

Rock og ragg på Elverhøy: – Det blir helt sinnsjukt bra.

Søndag 4. juni fra klokka 11.00 til 16.00 er det nemlig Motorens dag på Hjerpetjønn vel, og da skal det brumme godt i bygda vår:

– Alle vi kjenner og ikke kjenner som vi får tips om hører vi med om kan komme – og folk kan bare dukke opp, også.

Bil- og motorinteresserte

Det forteller Robert Klausen på vegne av Hjerpetjønn vel: – Alle er velkommen, det er helt gratis å både stille ut og se på, vi stiller med plass og lokale og kiosk med hjemmelagd mat av Hjerpetjønn sanitetsforening.

Re er et motorsted, med mange flinke folk: Motorbyggere, bilbyggere, idrettsutøvere i motorsport, med mye mer. Vi har mange motorinteresserte, og det kan fort bli fullt på vellet denne søndagen:

– Vi fyller bare på, det er ingen påmelding utover at vi veit at det kommer mange råe biler og utstillere, så det er bare å komme – er det fullt, så er det fullt, men vi får nok plass til alle.

Flere lokale helter

– Vi har jo mange lokale helter i bil- og motormiljøet, og det er mange som har mye tøft stående. Det finnes mange motorskatter i Re – og det vil vi vise fram for hverandre.

Vi kan nevne mannen ifra rett borti gata for Hjerpetjønn vel, Andre Backe som kjørte offroad – han har vist seg fram før på vellet. Tom Heitmann bor også på Hjerpetjønn, tidligere norgesmester i rally.

Det finnes flere gamle tøffe og staselige veteranbiler i grenda, som skal stilles ut. Men også noen som kommer langt lenger ifra enn nabohusene rundt vellet.

Alle velkommen

– Alle er velkommen, også folk utenbygds fra, forteller Robert til ReAvisa. Kanskje blir dette starten på en fin motortreff-tradisjon her i Re.

Inngang er gratis – det koster ingenting å komme enten du stiller ut eller ser på – parkering- og kioskinntekter går til drifta av lokalet til Hjerpetjønn vel.

Til helga er det også rånekveld på Elverhøy fredag 2. juni 2023.

Sak oppdatert: Det er gratis inngang, og gratis parkering for alle som har noe å stille ut – men ikke gratis parkering for alle som kommer for å se på.

Dette kunne du lese først i ReAvisa på papir – last ned gratis!

Sjekk også: – For mange ungdommer er dette deres kultur.

Også til helga: Rock og ragg på Elverhøy.

LIKER DU LOKALAVISA – VIL DU STØTTE JOBBEN SOM GJØRES?
REAVISA-VIPPSEN ER 54 02 82.
, , , , ,