Rock og ragg på Elverhøy: – Det blir helt sinnsjukt bra

KLARE FOR SHOW: Sju ungdommer i alderen 15 til 18 år skal stå på scenen, der det blir rock’n roll og gamle og nye historier fra motormiljøet i Re. Kulturgarasjen vil være åpen for mekking, og det vil skje noe overalt ute og inne på huset. Foto: Privat.

Motorungdommen får en stemme fra scenen på Kulturhuset Elverhøy: – Det er et flott miljø som de aller fleste bør bli bedre kjent med. Og det har eksistert gjennom generasjoner.

Dette kunne du lese først i ReAvisa på papir – last ned gratis!

Sjekk også: – Vi kjører på med Motorens dag.

Sindre Gade Johnsen holder i trådene for forestillingen Bobler og terninger fredag 2. juni. Arrangementet starter klokka 17.00, og konserten starter klokka 19.00.

– Det blir litt over samme lest som kick-off for mekkegarasjen, med kjøretøy og folk ute og inne, forteller ungdommene. Da kokte det på Elverhøy, det samme skjer førstkommende fredag:

– Kan ikke få skryti nok

KULTURGARASJEN: Ungdommene på Elverhøy vil gjenskape stemninga ute og inne fra fjorårets kick-off for mekkegarasjen. Det blir grilling, konsert og historier fra motormiljøet i Re. Arkivfoto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Sju ungdommer i alderen 15 til 18 år skal stå på scenen, der det blir rock’n roll og gamle og nye historier fra rånemiljøet i Re. Kulturgarasjen vil være åpen for mekking, og det vil skje noe overalt ute og inne på huset.

Til forestilling og konsert er det et begrensa antall billetter, så alle som liker rock og ragg eller er interessert i å bli bedre kjent med motormiljøet bør bestille seg en billett.

Billetter og mer informasjon finnes på Kulturhuset Elverhøy sin Facebook-side.

Gir ungdommen en stemme – og en scene

– Motorungdommen har et godt og trygt miljø som de aller fleste bør bli kjent med, det er viktig å gi de en stemme – og det har vært målet med dette prosjektet hele veien.

– Så får jeg ikke skryti nok av kvaliteten på bandet vi har fått her, det er helt fantastiske musikere – det låter rett og slett helt sinnsjukt bra!

– De spiller bare norske låter, gamle og nye, og det blir en del allsang. Skikkelig trøkk, lover Sindre.

– En fantastisk miks!

VIKTIG: Sindre Gade Johnsen er en viktig voksenperson på Kulturhuset Elverhøy. Han vil gjerne gi motorungdommen en stemme – og ungdommen en scene. Arkivfoto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Bandet Studio 7 har øvd hver torsdag siden i høst. Bandet består av Marit Holtung og Benedicte Brudvik på vokal, Alissa Coco på bass, Truls Tiger Aastad Ekeborg på keyboard, Mikkel Bergli og Henry Mathias Knight på gitar og Miguel Angel Edu på trommer.

– Bandet er helt fantastisk, forteller primus motor Sindre Gade johnsen. Noen spiller egentlig death metal, andre spiller klassisk musikk, noen liker country, noen liker rock.

– Sammen blir de en fantastisk miks!, sier en alltid like entusiastisk Sindre, som lover at Kulturhuset Elverhøy vil hjelpe flere til å starte flere ungdomsband.

Grillmat og god stemning

Fredag blir debutkvelden for bandets originale låt Sene kvelder. Bandet heter Studio 7 av den enkle grunn at de teller sju stykker i bandet. Før de går på scenen, starter et band med yngre lokale talenter showet.

Det blir grilling og kiosk, der alt overskudd av salgsinntekter og billettinntekter går til drift av Kulturhuset Elverhøy.

Hele styret på kulturhuset vil hjelpe til med grillmat, omvisning på huset, kiosk og god stemning.

Boost til ungdommene

AV OG FOR UNGDOM – OG ALLE ANDRE: Alle interesserte er velkommen til Kulturhuset Elverhøy førstkommende fredag. Foto: Privat.

Kulturhuset Elverhøy oppfordrer både unge og voksne til å komme fredag 2. juni for å støtte opp det lokale kulturlivet og gi en boost til ungdommene som stiller opp – for dette blir nettopp det:

En pangstart på Kulturhuset Elverhøy og deres virke etter vanskelige år med pandemi og avlysninger. Ungdommene gleder seg veldig til å vise fram det de har jobba med:

– Elverhøy er stedet å være fredag 2. juni, med konserter og noe attåt – musikk og show og biler, kan det bli bedre?

Samme helg er det også Motorens dag på Hjerpetjønn søndag 4. juni 2023.

Dette kunne du lese først i ReAvisa på papir – last ned gratis!

Sjekk også: – For mange ungdommer er dette deres kultur.

SINDRE OG GJENGEN: Sindre Gade Johnsen prøver å holde styr på blant annet Studio 7 på Kulturhuset Elverhøy. Foto: Privat.

Sjekk også: – Vi kjører på med Motorens dag.

LIKER DU LOKALAVISA – VIL DU STØTTE JOBBEN SOM GJØRES?
REAVISA-VIPPSEN ER 54 02 82.
, ,