Politiet vil møte motorungdommen i Re

DIALOGMØTE: Politiet kommer til Kulturhuset Elverhøy i kveld onsdag 10. mai 2023. Alle interesserte er velkommen, og spesielt motorungdommen i Re og omegn. Bildet er fra kickoff for mekkegarasjen, Kulturgarasjen, i fjor sommer. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

«Trygg vei for alle» er overskrifta for dialogmøtet på Kulturhuset Elverhøy i kveld, onsdag 10. mai – alle er velkommen, motorungdommen spesielt.

Sjekk også: – Råere enn noen gang.

Møtet er blitt til på politiets initiativ, der Politiet i Sør-Øst står som arrangør sammen med Ung i Tønsberg, Tønsberg kommune.

Alle er velkommen: Først og fremst motorungdommen sjøl, men også andre interesserte og lokalbefolkningen generelt.

Møtes ved mekkegarasjen

STOR MOTORINTERESSE: En viktig del av ungdomskulturen på bygda, som det har vært i alle tider. Bildet er fra kickoff for mekkegarasjen, Kulturgarasjen, i fjor sommer. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Kulturhuset Elverhøy som arena kunne neppe vært valgt bedre, her har det vært flere møter der motorungdom og nabolag har møttes for å prate sammen og fortelle om utfordringer og gleder med bygdas store og fine motormiljø blant ungdommen.

Kulturhuset Elverhøy har også etablert en egen mekkegarasjen, Kulturgarasjen, der motorungdom fra Re og omegn kan skru og samles som en utvida ungdomsklubb.

Under tittelen «Trygg vei for alle» er stikkordene for kveldens møte «gjensidig respekt», «felles forståelse», «rom for alle» og spørsmålet «hva skal til for at alle kan ferdes trygt i trafikken?»

Tilstede vil Politiet, Statens vegvesen, Ung i Tønsberg, representanter for Kulturgarasjen og Kulturhuset Elverhøy, med flere, være.

Møtet finner sted på Kulturhuset Elverhøy og Kulturgarasjen klokka 18.00 i kveld onsdag 10. mai 2023.

DIALOG ER VIKTIG: På politiets pressebrief tidligere i år ble det understreket at politiet setter mye inn på en god dialog, for å bedre kunne forebygge. Det gjelder også motorungdommen, som det kommer mange klager på bråk og uvettig kjøring fra lokalbefolkningen ellers her i Re. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Sjekk også: Helt i hundre på Elverhøy-kickoff – se bilder.

LIKER DU LOKALAVISA – VIL DU STØTTE JOBBEN SOM GJØRES?
REAVISA-VIPPSEN ER 54 02 82.
,