Sjekk alt som skjer denne helga her i Re

Årets to første julemarked, i ei rekke av mange fram mot jul – og unge talenter står på scenen på stasjon.

Les mer om førjulstida i Re – last ned papiravisa gratis.

Lørdag 19. november er Hjerpetjønn sanitetsforening tradisjonen tro først ute med salgsmesse på Hjerpetjønn vel, med åpningstid fra klokka 11.00 til 16.00.

– Mange fine utstillere i år også, forteller sanitetsforeninga: – Håndarbeid, kaker, lefser, vesker, håndlagde nisser og kort, sylte, oriflame, trearbeid, honning, bilutstyr, garn, med mer.

Landlig julestemning

VISER VEI: Hjerpetjønn sanitetsforening er tradisjonen tro først ut i førjulstida her i Re, med sin salgsmesse på Hjerpetjønn vel. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

I år blir saniteten på Hjerpetjønn tangert av julemarked på Kjær gård den samme lørdagen 19. november, det åpner klokka 10.00.

– Gårdsbutikken er full av varer fra lokale produsenter, det blir enkel servering, og god gammeldags julestemning, lover vertskapet på Kjær gård. – Det er allerede 22 utstillere som kommer, så her vil det være god trøkk i det lille drivhuset vårt.

– I tillegg vil det også være mulig å kjøre hest og vogn, det blir et aktivitetsbord for barn, og selvsagt får man grøt, gløgg, kaffe og kaker.

Konsert med unge Re-talenter

Helga starter helga med konsert på Revetal gamle stasjon i kveld, fredag 18. november med konsertstart klokka 18.00:

– Da er vi klare for en ny runde med mye god musikk. Mange unge talenter gleder seg til å gi dere en hyggelig kveld med varierte musikkinnslag, forteller Thor-Morten Hansen.

Han er lærer på Røråstoppen skole, hobbymusiker og en stor ildsjel som har sørga for at hundrevis av unger i bygda vår har fått stå på en scene og stråle.

Trivelig førjulstid

I løpet av uka som har gått kom juletreet på Re-torvet opp, med julegaveønskelapper. Det er Re Røde Kors som samler inn julegaver for 12. året på rad, som kommunen deler ut.

Les mer om det som skjer fram mot jul i papiravisa – last ned gratis.

Og tips gjerne dersom noe mangler i oversikten: Tips@ReAvisa.no.

NYKOMMER: Julemarked på Kjær gårdsbutikk i Våle, tvers ovenfor Bibo idrettsanlegg. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Viktig beskjed fra lokalavisa di:

  • Snart får du ikke lenger ReAvisa i postkassa di, men avisa kan hentes der folk møtes i Re og omegn ved hver utgivelse.
  • Lista over steder du får tak i ReAvisa finner du her, den er ikke fullstendig enda – vi oppdaterer stadig med flere avishyller.
  • Nabodealer om å hente ei bunke med aviser til nabolaget? Spør så avtaler vi antall og hentested.
  • På nettavisa kan du laste ned papiravisa i sin helhet, som alltid før.
  • ReAvisa vil fortsatt være gratis å lese på papir og nett.

ReAvisa er annonse- og folkefinansiert. Vil du bidra til spleiselaget så er ReAvisa-vippsen 54 02 82.

I GANG! Årets julegaveinnsamling i regi av Re Røde Kors er i gang, juletreet med julegaveønskelapper finner du som vanlig i 2. etasje på Re-torvet. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Les mer om førjulstida i Re – last ned papiravisa gratis.

Les også: Julegaveinnsamling for tolvte året på rad i Re.

Sjekk også: Matkassene til jul mest sannsynlig sikra.

Les mer om jula i Re.

, , , ,