To av bygdas største talenter er klare for kirkekonsert: – Det kommer til å bli rein magi

Torsdagskvelden denne uka blir det vakre toner fra Oda Jonetta og Otto Junior – begge bør være kjent for de fleste i bygda allerede, tross sin unge alder.

Les også: – Virkelig et musikalsk løft.

ReAvisa får tips om konserten i Ramnes kirke. Denne har mange blinka seg ut allerede etter annonsering på Menighetssida i ReAvisa – dette blir vakkert!

Det er nemlig et kulturelt stjernelag som stiller, med to unge talenter fra bygda vår:

Lokal supertrio

KIRKEKONSERT: Oda Jonetta Joberg (21) fra Undrumsdal synger her vakkert i en tidligere kirkekonsert i Re. Arkivfoto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Otto Lagarhus Junior (16) fra Ramnes har spelt fletta av de fleste, der han har opptrådd sammen med alle de store stjernene som tar gitartalentet under sine vinger både lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

Oda Jonetta Joberg (21) fra Undrumsdal begynte tidlig med sangtimer på Kulturskolen, gikk deretter på musikklinja på Greveskogen, og nå studerer hun ved ICMP (The Institute for Contemporary Music Performance) i London.

De blir akkompagnert av vår fantastiske kantor Truls Gran på tangenter av forskjellige slag denne kvelden.

Ikke rart det kan loves på plakaten at «det blir mye flott musikk denne høstkvelden».

– Magisk!

ROER NED: Det blir langt roligere repertoar når Otto Junior spiller i kirka, enn for eksempel da han spilte på Restauranten tidligere i år – det rocka skikkelig! Arkivfoto: Stian Ormestad, ReAvisa.

– Ja, dette blir kjempebra, sier en alltid like spillesugen og ivrig Otto Junior til ReAvisa. – Jeg gleder meg kjempemye, det kommer til å bli rein magi!

– Det er virkelig noe spesielt når man spiller konsert i kirka og jeg oppfordrer alle som kan den dagen å ta turen innom å høre på og slappe av og nyte det.

Otto forteller at dette blir noe helt annet enn det han ellers pleier å spille: – Dette blir helt nede, nerve, og rett og slett bare en helt magisk konsert i kirka.

Så skal det nevnes at han snakker heller om hvor vakkert det er å høre på Oda Jonetta og Truls Gran, enn seg sjøl. – Det blir veldig moro å spille sammen!

– Heldig!

KANTOR: Truls Gran akkompagnerer de to unge talentene i torsdagskveldens kirkekonsert. Arkivfoto.

Oda Jonetta forteller at hun også gleder seg veldig mye. – Det er alltid så hyggelig å få spille med Truls og Otto, og å ha muligheten til å få spille her hjemme betyr mye.

– Jeg er heldig som kommer fra ei så fin bygd, og jeg håper å se mange kjente fjes, sier Oda Jonetta til ReAvisa.

Konserten spilles i Ramnes kirke torsdag 27. oktober med konsertstart klokka 19.00.

Har du forslag til kandidater til kommunens kulturpris?

Se Otto Junior jamme med Orango:

Også denne uka: Glagjengen blir gjerne enda flere.

Sjekk også: Orango er på veien igjen.

Les mer om kultur og musikk i Re.

,