Last ned ReAvisa på papir juni 2022, sommermagasin

SOMMERMAGASIN! Godt, lokalt sommerlig lesestoff på vei til postkasser i Re, der folk møtes i Re, og du kan lese papiravisa her på nettavisa – alt sammen helt gratis. Faksimile: ReAvisa, juni 2022.

Sommer, sol og sommermagasin, tradisjonen tro. Papiravisa ligger i postkassene og der folk møtes torsdag 16. juni 2022, og papiravisa kan lastes ned på nettavisa allerede nå.

Last ned ReAvisa på papir juni 2022 – gratis!

Med ReAvisas sommermagasin ønsker vi alle våre lesere en skikkelig god sommer, som vanlig med masse godt sommerlig lesestoff fra og om Re.

Vi har samla sammen en liten oversikt over det som skjer i Re, som vanlig.

Høy Truls-tetthet

PLUKKA UT BLANT 1.500 SØKERE: Truls Grytnes (18) tar musikken sin med seg fra gutterommet i Revetal 3-feltet og til den prestisjefylte musikkskolen Limpi. Foto: Stian Ormestad.

Vi har vært på besøk på gutterommet til Truls Grytnes (18) på Revetal, som lager musikk som blir lagt merke til langt utafor Re og Norge – han er blitt plukka opp til å gå en prestisjefull musikkskole der han blir kjent med alle de store stjernene.

Og vi har tatt en prat med Truls Bøhle (36), som lenge har vært så å si enerådende på eiendomsmarkedet i Re. Nå snuser flere på markedet «hans», og flere konkurrenter har etablert, eller tenker på å etablere, kontor på Revetal.

Ellers finner du en artig bildesak fra rullator- og rullestol-race rundt rundkjøringa utafor Re helsehus, en fin sak om besøksrekord på den første Internasjonale møteplassen etter korona, og mye, mye mer.

Last ned ReAvisa på papir juni 2022 – gratis!

– KONKURRANSE ER BRA: Truls Bøhle (36) tar i mot konkurransen med åpne armer, nå som markedslederen blir utfordra fra flere kanter på Revetal og i Re. Foto: Stian Ormestad.

Se bilder det vises til i papiravisa:

Se video fra Re:

Her finner du papiravis-arkivet.