– Mamma Mia, dette blir bra!

SISTE INNSPURT: Revetal ungdomsskole-elever med kreativt valgfag setter opp skoleforestilling med Mamma Mia tirsdag 24. mai klokka 18.00. Denne åpne forestillingen er den siste av totalt tre forestillinger på en og samme dag – de to første vises internt for resten av skolen. Foto: Privat.

Revetal ungdomsskole-elever med valgfaget Produksjon for scene er klare for å ta i mot publikum til en Mamma Mia-forestilling du neppe vil gå glipp av. I dag var siste gjennomkjøring før flere forestillinger i morgen, tirsdag.

Sjekk også: Stinn brakke på Kulturhuset Elverhøy.

Revetal ungdomsskole har en lang og stolt tradisjon for fantastiske skoleoppsetninger, og dagens valgfag-elever fortsetter den gode kulturtradisjonen i kulturbygda vår.

– Vi spiller Mamma Mia tirsdag 24. mai: Skoleforestillinger på dagen og åpen forestilling klokka 18.00 på kvelden, forteller Revetal ungdomsskole-elevene til ReAvisa.

– Lang ventetid – nå rekker vi det akkurat

ROMANTIKK: Mamma Mia innholder alt det en romantisk historie skal inneholde – også når den tar form i Revetal ungdomsskole-elevenes regi. Foto: Privat.

Her gjør elevene alt sjøl: Spiller i bandet, synger, og skuespill og dans. Og viktigst av alt: De gleder seg skikkelig til å endelig få vise fram alt det de har øvd inn:

– De har jobba knallhardt. De er svært talentfulle alle sammen og jeg er kjempeimponert!, forteller Revetal ungdomsskole-lærer Rikka Rivrud til ReAvisa.

– På grunn av pandemien har de måttet vente tre år på å ha en forestilling med publikum. Jeg er så glad for at de rakk det.

– De går jo i 10. klasse nå, så snart fyker de videre på VGS. Jeg kommer til å savne dem så mye! For en fantastisk gjeng!

Åpen scene er tilbake – femten år etter oppstarten.

Les mer om kultur i ReAvisa-arkivet.

Les mer om skolene i Re.

,